Denní horoskop ŠTÍRA na 9. 1. 2023

Štír 9. 1. 2023

Intelektuální nebo duchovní koncepty, které se snažíte pochopit, se vám mohou zdát poněkud nepochopitelné, Štíři. Nesnažte se dnes na sebe příliš tlačit, abyste jim porozuměli; jen byste se tím ještě více zmátli. Neztrácíte se, váš duševní biorytmus je prostě nízký. Místo toho se chvíli věnujte něčemu jinému a nechte informace rozkmitat ve svém podvědomí. Možná vám to zítra dojde a bude se vám chtít vykřiknout: Heuréka! Mějte se sebou trpělivost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to skvělý den pro setkání s ostatními a pro příjemnou společnost. Astrální energie vás přivádí do kontaktu s lidmi, kteří mohou významně rozšířit vaše vlastní myšlenky, nápady a přesvědčení a kteří by mohli mít na váš život docela zásadní vliv. Jeden z lidí, které potkáte, se může stát něčím víc než jen letmým přítelem. Tato osoba by tu mohla zůstat!

Práce

Dnes budete mít příliv fyzické energie, která vás bude inspirovat k tomu, abyste se bez větších obtíží pustili do mnoha projektů. Dejte si jen pozor, abyste při tom neobtěžovali ostatní. Možná budete mít tendenci lidi převálcovat, abyste určité věci zvládli.

Peníze

Tento týden vás pravděpodobně čeká zkouška v oblasti financí. Vaše kariérní oblast je destabilizovaná, což vás nutí k jiným plánům. Zde nyní nemůžete s ničím moc počítat, a proto je nejlepší držet se svých ideálů a zároveň zkoumat možnosti. Mezitím se zcela přetvoříte. Od způsobu oblékání až po způsob mluvy přemýšlíte o tom, jak udělat nový dojem na lidi, na kterých vám záleží nejvíce.

Zdraví

Probouzení uprostřed noci je známkou úzkosti. Bezprostřední potřebou je jít znovu spát. Vstávání z postele obvykle nepomáhá. Snažte se zůstat v posteli se zhasnutými světly. Pokud zjistíte, že jste stále úzkostnější, může vám pomoci čtení. Chcete-li se zabývat širšími souvislostmi, snažte se během dne pochopit, co je příčinou vaší úzkosti. Úzkost je pro mnoho lidí znepokojující záležitostí a cvičení může pomoci minimalizovat její sílu.

Přečtěte si také