Denní horoskop STŘELCE na 1. 5. 2023

Střelec 1. 5. 2023

Střelci, dejte si pozor, abyste se dnes nerozčilovali. Máte vyhraněné názory na vše od náboženství po politiku. Riskujete, že když se o nich budete mluvit, můžete lidi urazit. Raději si své názory nechte pro sebe. Než abyste se snažili změnit názor lidí slovy, zkuste to raději činy. Jděte správným příkladem. Je to často účinnější forma přesvědčování.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace může znamenat, že dnes neuslyšíte ani jeden vtip, což může být pro vašeho partnera (současného nebo budoucího) úleva. Spíše budete mít chuť mluvit o všech vážných věcech, jako je smysl života a to, zda za celou tuhle show může slepice, nebo vejce. Rada: zmlkněte a napište knihu.

Práce

V příštích několika týdnech si musíte dávat větší pozor na to, jak používáte svá slova. Ostatní lidé budou citlivější než obvykle a v důsledku toho je bude snadnější zranit. Berte to v úvahu při všech rozhovorech s ostatními.

Peníze

Je to týden bojů, protože aspekty usnadňují situaci ve vašem pracovním sektoru (dobrá zpráva), ale ztěžují ji v jiných oblastech (špatná zpráva). Jste tlačeni k tomu, abyste se v peněžních a obchodních záležitostech dostali ke své intuici a zvážili práci pro větší instituci. Pokud budete myslet ve velkém, může se vám dostat do cesty více peněz.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce je pro vás úžasným tranzitem, protože vás vybízí k pohledu na dualitu. Tentokrát jde o to, jak se váš citový život prolíná s vaším aktivním (vnějším) životem. Dopřáváte si dostatek uvolnění prostřednictvím pravidelné jógy nebo běhu? Dopřáváte si dostatek výživy prostřednictvím zdravé vyvážené stravy? Dopřáváte si dostatek času na relaxaci a odpočinek? To jsou prakticky všechny nástroje, které potřebujete pro spokojený vztah k sobě samému.

Přečtěte si také