Denní horoskop STŘELCE na 13. 7. 2022

Střelec 13. 7. 2022

Pokud strávíte den doma, Střelci, může se zdát, že se kolem vás zdi uzavírají. Mezi vámi a ostatními členy domácnosti by mohly propuknout hádky o ničem a mohl by vás trápit nedostatek energie. Tento den je vhodný k tomu, abyste si zacvičili. Vydejte se na procházku, jezděte na kole nebo navštivte kurz kardio cvičení. Tím byste si měli vybít frustraci a zároveň získat více fyzické energie.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V současné souhře planetárních energií panuje kolem velmi jemná a něžná atmosféra. Pokud jste v poslední době měli ve vztahu potíže, využijte této nádherně romantické nálady k urovnání neshod. Pokud je to možné, kupte dárek nebo pošlete milostný vzkaz, případně rezervujte stůl s překvapením pro dva v malé restauraci. Pomůže vám to urovnat případné neshody a budete se opět cítit dobře.

Práce

Pracujete na svém vlastním snu nebo na snu někoho jiného? To je důležitá otázka, kterou si musíte položit. Ujistěte se, že jste se zaměřili na cíl, který je pro vás důležitý. V opačném případě se vystavujete zklamání.

Peníze

Tento týden se týká astrologické aktivity ve vašem domě dluhů. Můžete obdržet účet, telefonát nebo upomínku ohledně nezaplacené faktury. Neignorujte ji. Pokud tak učiníte, může vás čekat nepříjemné překvapení. Mohlo by se to zhoršit, což by znamenalo další penále. Osoba, které dlužíte peníze, může přijmout náhlý a možná nepříjemný způsob vymáhání.

Zdraví

Pokud si všímáte svých snů, možná jste si všimli, že se v poslední době opakuje jedno téma. To naznačuje, že vaše psychika chce, abyste pochopili nějaké základní poselství - a pravděpodobně s ním i něco udělali! Cvičení je jedním ze způsobů, jak plně integrovat svůj snový život s životem v bdělém stavu, protože cvičení a odpočinek jsou opačnými konci fyzického spektra. Ať už vaše sny poukazují na cokoli, zkuste na to při cvičení vědomě myslet.

Přečtěte si také