Denní horoskop STŘELCE na 14. 1. 2023

Střelec 14. 1. 2023

Střelci, projekt iniciovaný skupinou, s níž jste spojeni, by vás dnes mohl velmi zaměstnat. Možná budete muset strávit hodně času telefonováním nebo ježděním v autě po knihovnách a knihkupectvích, abyste získali informace. Blízký přítel nebo milostný partner by se mohl rozhodnout, že vás bude doprovázet. Je pravděpodobné, že budete mít velmi silné pocity, ať už budete dělat cokoli, takže očekávejte vděčný den. Večer strávíte s někým blízkým.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární energie podporuje pocit spravedlivého rozhořčení v souvislosti s nedávnou roztržkou s milovanou osobou. Ačkoli to může být lákavé, abyste se chovali melodramaticky, jemně si kapesníkem utírali oči a nasadili přitom trucovitý výraz, ve skutečnosti tím příliš nedosáhnete. Lepší bude, když prostě řeknete, proč jste naštvaní, a civilizovaně si o tom promluvíte.

Práce

Odložte dnes své silné názory a buďte otevření lidem kolem sebe. Pokud se příliš upnete pouze k jednomu způsobu myšlení, pravděpodobně vám unikne velmi cenný bod. Opusťte předsudky, že vaše cesta je jediná správná.

Peníze

Pro vás se tento týden týká vašeho vztahového sektoru. Jste společenský motýl, který dokáže do svého života přitáhnout tu správnou kombinaci práce a zábavy. Vaše snaha o dokonalost v duševní oblasti je prvořadá. Vaše rodina, děti a romantický partner jsou skvělým zpestřením, ale neměly by vás zdržovat od vašeho soustředění.

Zdraví

Energie vycházející z planet dnes představuje mentální výzvu. Emoce a moc na sebe vrčí; možná se dokonce pustí do skutečného boje. Mentální výzvou je ustoupit a zhodnotit situaci. Kolik je toho v sázce? Překoná se to nakonec? Jde o vítězství a prohru? Největší výzvou bude tváří v tvář tomuto rozptýlení nadále dodržovat svůj osobní zdravotní režim. Není fér ani rozumné zanedbávat své tělo a veškerou energii v něm obsaženou.

Přečtěte si také