Denní horoskop STŘELCE na 15. 12. 2022

Střelec 15. 12. 2022

Vše nasvědčuje tomu, že se cítíte psychicky i fyzicky skvěle. Vaše profesní a finanční zájmy by se mohly náhle změnit k lepšímu. Také milostné záležitosti by se měly vyvíjet dobře a děti dnes přinášejí velkou radost. Je vhodná doba pro vytváření plánů do budoucna a realizaci vašich nejvlastnějších ambicí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nyní je vhodná doba přehodnotit některé své představy a názory týkající se současného vztahu. Pokud jste se mylně domnívali, že partnerské vztahy jsou jen o úzkostech, sebezdokonalování a sdílení méně žádoucích vlastností toho druhého, připravte se na to, že budete vrženi do orgií smíchu, bezstarostného mazlení a dobromyslného užívání si. Láska může být i zábava, víte?

Práce

Tým, s nímž spolupracujete, se nemůže posunout o další krok vpřed, dokud nepřevezmete vedení v určitém aspektu projektu. Nebojte se dnes učinit několik odvážných rozhodnutí na základě vlastního dobrého úsudku a vůdčích schopností. Budete úspěšní.

Peníze

Právě teď jste pravděpodobně lepidlem ve svém vlastním životě. Možná jste středobodem vaší společenské nebo pracovní skupiny, ale právě na vás se nyní všichni obracejí, abyste našli nové nápady a aktivity, které mohou všem finančně pomoci. Pokud se cítíte zahlceni, nedělejte to. Pokud se rozhodnete, jste více než schopni vytvořit nové bohatství pro sebe i pro ostatní. Nejste za ně zodpovědní, ale můžete navázat cenné kontakty.

Zdraví

Proces začít, přestat a pak začít znovu je důležitou součástí učení se něčemu novému. Představte si dítě, které se učí chodit. Představte si, že se učíte cizí jazyk. Povzbuzení zevnitř a nikdy se nevzdávat jsou dvě věci, které je třeba si zapamatovat! Pokud jste si v poslední době dopřáli nějaké cvičení nebo obnovili dřívější praxi, která vám přináší pocit pohody, smiřte se s pocitem úspěchu, který si dobrým rozhodováním zasloužíte. Nezapomeňte se pochválit!

Přečtěte si také