Denní horoskop STŘELCE na 17. 10. 2022

Střelec 17. 10. 2022

Dnes by vás mohl zasáhnout silný pocit lásky k někomu vzdálenému. Může to být někdo, s kým jste profesně spjati. Pokud se jedná o romantickou přitažlivost, dotyčná osoba pravděpodobně vaše city opětuje, i když je příliš zdrženlivá na to, aby je vyjádřila. Netlačte na pilu. Nechte věci vyvíjet se tak, jak se budou vyvíjet. Vztah se může ukázat jako trvalý, pokud budete opatrní!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete využít všech svých jemných půvabů, abyste zapůsobili na výjimečnou osobu, na kterou už tak dlouho myslíte. Ocení péči a pozornost, kterou věnujete svému vzhledu, a bude se mu líbit, že vaše oblečení odráží nejnovější trendy, a přesto působí sexy a neodolatelným dojmem. Téměř jistě se vám to podaří.

Práce

Budete cítit tlak, abyste se odlepili od pevného základu, na kterém stojíte, a mohli uniknout do oblak. Ve své podstatě jste pevně zakotveni v tom, abyste se tomu bránili, a tak ze všech sil bojujete, abyste zůstali na zemi. Nebojujte. Prostě se nechte unášet.

Peníze

Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje vaši kariéru, může se stát, že se budete zabývat minulostí, tedy minulými zaměstnáními, minulými kariérními rozhodnutími nebo dokonce minulými zaměstnavateli. Harmonický aspekt však ovlivňuje váš dům minulých životů, karmy a institucí, takže nemusí být špatný nápad věnovat pozornost esoteričtějším aspektům vašeho života. To, čím se živíte, ovlivňuje ostatní, bez ohledu na to, kolik vyděláváte peněz. Ujistěte se, že je to něco, co nezanechává pozdější karmické důsledky.

Zdraví

Když máte pocit, že jste na konci svých sil, máte tendenci se od ostatních odpojit. To sice "funguje", ale má to i svou náhlou stránku, která nenápadně, ale vážně narušuje vaše zdraví. Když se odpoutáte od druhých, odpoutáte se i od sebe. To vyvolává vlnový efekt v celém vašem těle. Říká vašemu žaludku, že má hlad, i když hlad nemá, říká vám, že máte spát, místo abyste zůstali aktivní atd. Dávat na sebe pozor je klíčové.

Přečtěte si také