Denní horoskop STŘELCE na 18. 1. 2023

Střelec 18. 1. 2023

Střelci, lidé kolem vás se dnes mohou zdát mnohem vážnější než obvykle. Mohli byste se dokonce rozhodnout, že od nich utečete a půjdete se na celý den schovat, například do kina na odpolední film. Film, který byste chtěli vidět, však nenajdete. Nesnažte se utéct před vážností okamžiku, mohli byste se stát ještě vážnějšími než lidé, před kterými utíkáte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné nebeské události mohou utlumit vaše nadšení pro určitý vztah, ale nenechte se tím odradit od toho, abyste mu dali druhou šanci. Pokud se cítíte sklíčeně kvůli tomu, jak se věci v poslední době vyvíjely, a potřebujete ujištění, pak je možná čas si vážně promluvit. To vám více než cokoli jiného vrátí náladu, i když budete oba zcela vážní. Uprostřed toho všeho nezapomínejte na to, jak nádherné pouto sdílíte.

Práce

Konečně získáváte podporu, kterou potřebujete k tomu, abyste mohli pokračovat v důležitém projektu. Je to pro vás čas nových začátků. Věci započaté v této době mají úžasný potenciál rozkvést v něco zcela výjimečného. Jděte do toho!

Peníze

Tento týden se pro vás týká podpůrných aspektů, které ovlivňují váš sektor vztahů a manželství. Pravděpodobně zjistíte, že ostatní souhlasí s vašimi rozmanitými finančními plány. Jen se nedivte, když jeden nebo více z nich bude chtít zkontrolovat váš podnikatelský plán, zda nemá nějaké nedostatky, nebo překontrolovat vaše výpočty. Neurážejte se. Je to jejich způsob, jak vám pomoci. Buďte vděční.

Zdraví

Denní planetární aspekt je dobrou připomínkou, abyste spánek považovali za svou prioritu. Pamatujte, že spánek vás vyživuje více než cokoli jiného. Mnoho lidí se před spaním cítí neklidných. Když se svět v noci ztiší, mnohým se zdá, jako by se hlasitost jejich myšlenek výrazně zvýšila, což jim ztěžuje uvolnění a usínání. Může pomoci zavést si rutinu, jakou jste možná dělali v dětství, abyste si zapamatovali, jak správně usínat. Je pro vás těžké vytrhnout telefon z rukou, i když jste psychicky i fyzicky vyčerpaní? Zkuste ho nechat ve vedlejší místnosti nebo si na něm přehrát řízenou meditaci nebo hypnózu, která vám pomůže usnout.

Přečtěte si také