Denní horoskop STŘELCE na 2. 2. 2023

Střelec 2. 2. 2023

Střelci, zamilovali jste se náhle do starého přítele? Možná jste z toho zmatení a trochu vyděšení, protože jste tuto osobu nikdy předtím takto nevnímali. Tato osoba však pravděpodobně vaši přitažlivost opětuje, takže ji úplně neodepisujte. Zvažte následující: Mohla by tato osoba být silnou součástí vaší budoucnosti? Jak dobře se znáte? Respektujete tuto osobu tak, jak byste měli? Pokud jsou odpovědi na tyto otázky kladné, zkuste to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná zjistíte, že vaše vášnivé city k určité osobě způsobují ve vašem životě revoluci. Uvědomujete si, že není důvod se obávat, že byste se nechali příliš unést. Intenzita je palivem, které udržuje váš vztah při životě, a také vás právě teď drží na nohou. Vnáší do vašeho života životně důležitý a úžasný závan čerstvého vzduchu.

Práce

Máte tendenci naléhat na ostatní, aby vám poskytli informace. Čím víc se budete snažit, tím víc se budou ostatní bránit vašim dotazům. Tvrdohlavý přístup nebude fungovat. Možná budete muset být rafinovanější a lstivější, abyste získali údaje, které hledáte.

Peníze

Ve svém peněžním životě se potýkáte s mnoha rozptýleními. Aspekty naznačují více času stráveného ve společnosti, mazlením se s někým výjimečným a návštěvami důležitých obchodních partnerů. Do těchto sfér však může být vloženo tolik vašeho času a pozornosti, že je obtížné soustředit se na cokoli jiného. Naštěstí vám šťastný aspekt pomůže cítit se více uzemněni a stabilizováni rodinou, dětmi a romantickým partnerem. Výborně!

Zdraví

Planety vám dnes dávají chuť dokončit jakýkoli úkol. Nebeská atmosféra vás nabádá, abyste věnovali pozornost svému tělu a zejména hygieně. Budete mnohem spokojenější, když budete pravidelně uklízet, alespoň jednou týdně prát, umývat nádobí ihned po jídle apod. Tento aspekt zvýší vaši úctu k domácímu životu. Když je váš domov vaším útočištěm, i když se jedná o dočasný domov, jste vyrovnanějším jedincem.

Přečtěte si také