Denní horoskop STŘELCE na 2. 9. 2022

Střelec 2. 9. 2022

Střelci, může pro vás být obtížné navázat s ostatními slovní vztah. Možná máte v hlavě všechno promyšlené, ale jakmile se o své myšlenky podělíte, slova vám začnou překážet. Rozhovor s někým dalším může do situace vnést zmatek namísto jasnosti. Zdá se, že energie druhé osoby ovlivňuje vaše vnímání. Navzdory své frustraci zůstaňte při zemi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jako byste toho už tak neměli dost, navíc jste ve střetu zájmů. Měli byste se zaměřit na určitý důležitý vztah a na vyřešení určitých záležitostí, abyste měli pocit harmonie. To znamená, že se můžete více věnovat své začínající kariéře. Pokud se vám podaří skloubit obojí, prožijete skvělý den a opravdu nádherný večer.

Práce

Dýchejte volně a snadno. Snažte se, aby vás netížila těžká břemena. Můžete mít tendenci přemýšlet o všech věcech, které by se mohly pokazit. Už jen pomyšlení na tyto nástrahy způsobí, že se projeví. Místo toho myslete pozitivně.

Peníze

V tomto týdnu vás čeká výzva v podobě aspektu ve vašem domě kariéry a autority. Přestože může přinést novinky a další podněty do této oblasti, nemusíte mít z toho, co se děje, úplně dobrý pocit. Nebo to můžete vnímat jako ránu svému egu. Vězte, že ať se děje cokoli, není to nic osobního a v budoucnu to jen posílí vaše možnosti.

Zdraví

Poddat se svým instinktům je pro vás přirozený krok. Existuje však tendence zaměňovat instinkty za excesy. Planetární konjunkce vás vyzývá, abyste zjistili, co je skutečně nejlepším východiskem pro vaše instinktivní pudy, a může vám dát směr, pokud se na něj naladíte. Několik dietních rad: tento týden se snažte využívat obiloviny a luštěniny jako zdroje energie a bílkovin.

Přečtěte si také