Denní horoskop STŘELCE na 22. 10. 2022

Střelec 22. 10. 2022

Dopis nebo telefonát týkající se možných pozitivních změn ve vaší finanční situaci by vám mohl v hlavě vyvolat myšlenky o možnostech do budoucna. Možná se trochu obáváte, zda budete schopni tuto přestávku co nejlépe využít, ale vaše praktičnost by vám měla umožnit postavit se k tomu objektivně a efektivně. Není třeba se znepokojovat. Zamyslete se nad tím a rozhodněte se, až se vám vše vyjasní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tohle je den, který milujete. Svého partnera můžete přimět, aby vám dopřál víc, než se vám zdálo. Tento večer si můžete užívat luxusu, oblékat se do nádherných šatů, jíst velmi drahá jídla, zažívat nevýslovně rozkošná dobrodružství a jít do extrémů. Užijte si to!

Práce

Nezdá se, že by vám dnes všechny kousky zapadly na své místo, ale to je v pořádku. Nemusí. Dejte si pauzu. Netlačte na sebe, abyste dosáhli něčeho mimořádného. Prostě si odpočiňte a užijte si pohodový pracovní den z domova.

Peníze

Ve vašem domě peněz a hodnot nastává čas příležitostí. Rozšiřte svůj hospodářský výsledek tím, že najdete nové způsoby, jak vydělávat peníze. A uvědomte si, co pro vás peníze znamenají. Čeho jste ochotni se vzdát, abyste měli více? Stojí to, co nyní obětujete, opravdu za to? Když si na tyto otázky odpovíte, problémy se vyřeší samy.

Zdraví

Pokud jste včera zjistili, že jste schopni se soustředit a praktikovat zdravou rutinu, dnes možná pocítíte posun. Schopnost vnímat své emoce je dnes zvýšená, zároveň však pociťujete rozpolcenost. Máte tendenci zanechat cvičení, když nedostanete rychle odpověď, ale to by bylo pošetilé. Pokud jste včera cvičili jógu, skvěle! Dnes cvičte znovu. Pokud jste včera necvičili jógu, necvičili jste a ani jste si neoblékli kalhoty? No, to bylo včera a dnes je dnešek. Není lepší čas, než přidat do své rutiny něco prospěšného.

Přečtěte si také