Denní horoskop STŘELCE na 22. 9. 2022

Střelec 22. 9. 2022

Střelci, dnes je důležité sdělit své pocity. Máte tendenci je držet v sobě a čekat, až se nahromadí a vybuchnou jako sopka. Emocionální bloky ve vašem systému ucpávají práci a brání novým, zdravějším energiím v pohybu. Řekněte, co potřebujete, lidem, kteří potřebují slyšet, co cítíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den může lidi spojit zvláštním a úžasným způsobem. Je plný jednoty a sounáležitosti, tak proč si se svým cukrouškem prostě nerozumíte? Může to mít něco společného s tím, že jste příliš panovační a chcete, aby vám váš milovaný člověk byl celou minutu a každý den po ruce? „Ne!“ řeknete si. Tak se nad tím ještě jednou zamyslete!

Práce

Právě teď je vhodná doba na změnu místa nebo na změnu pozice. I malá změna může mít velký vliv na váš život. Přestěhování do vedlejšího města nebo do sousední kanceláře může mít velký vliv na váš postoj k tomu, abyste každé ráno chodili do práce.

Peníze

Nyní jste trochu nekonvenční a do událostí vnášíte náhlou genialitu. Vesmír vysílá šťastné vibrace do vaší oblasti peněz a hodnot. Přicházejí k vám nyní příležitosti k lepšímu platu a žádanějším projektům, stejně jako šance užít si to, čím se živíte. Je to po všech stránkách skvělé období.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce přináší určitá očekávání ve vztazích, která budete muset prodiskutovat se svým partnerem nebo přáteli. Uvědomte si, co cítíte, abyste se mohli zastavit dříve, než učiníte příčinou svého emocionálního stavu něco špatného  nezapomeňte, že se tím vzdáváte své moci. Nejlepší rozhovory jsou ty, které iniciujete s otevřeným srdcem a bez obviňování kohokoli, včetně sebe. Rafinovaný cukr držte daleko od sebe!

Přečtěte si také