Denní horoskop STŘELCE na 23. 8. 2022

Střelec 23. 8. 2022

Střelci, může vás potkat zpráva o nečekaném kariérním zlomu. Může to být vzrušující a mělo by to ve vašem životě znamenat velkou změnu. Tato doba rozhodně vyžaduje určitou skromnost. Pokud se budete chovat příliš pyšně nebo nadšeně, mohli byste vzbudit závist u svých kolegů, což by se vám mohlo později vymstít. Své nadšení si nechte pro rodinu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konfigurace vás přivede k jasnějšímu pochopení toho, proč se v poslední době dějí určité obtížné a trapné události. Bylo by moudré, kdybyste dnes využili sílu rozhovoru a dali věci do pořádku. Vy a váš partner můžete dospět k báječné dohodě, pokud budete připraveni si navzájem dávat, místo abyste jen brali. To přinese rychlé výsledky.

Práce

Je pro vás těžké pracovat, když nemáte vše přehledně rozvržené a naplánované. Bohužel tomu tak bude i dnes. Nic z toho, na co jste se připravili, nevyjde tak, jak jste očekávali. Buďte připraveni i na to, na co jste se nepřipravili.

Peníze

Na velmi hluboké úrovni rozumíte tomu, jak spolupracovat s ostatními, aby z toho měli prospěch všichni zúčastnění. Nyní budete mít veškerou podporu, kterou potřebujete k přilákání nových peněz prostřednictvím manifestačních cvičení (vyslovte afirmace) nebo dokončením podnikatelského plánu a hledáním formálních investorů. Nestyďte se. Požádejte o to, co potřebujete.

Zdraví

Někdy prostě není dostatek prostoru k plnému vyjádření a to je nepříjemné. Dnešek může být jedním z těch dnů, kdy jste připraveni zazářit, ale nikdo vám nedá prostor. Zkuste se věnovat sami sobě, když se zdá, že to nikdo jiný moc dobře nedělá. Máte nějaké zdravotní problémy, které ignorujete? Zvažte, zda si dopřát návštěvu maséra...

Přečtěte si také