Denní horoskop STŘELCE na 24. 1. 2023

Střelec 24. 1. 2023

Dnešní den může být pro Střelce velmi frustrující. Buďte připraveni! Některé zařízení, s nímž pracujete, by mohlo náhle přestat fungovat a mohlo by chvíli trvat, než bude opraveno. Zklamáním by mohlo být také dočasné odloučení od romantického partnera. Můžete mít spoustu fyzické energie, pro kterou nemáte okamžitý odbyt. Vydejte se na dlouhou procházku. Ta by vám mohla poskytnout nejen výdej energie, ale také pročistit hlavu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná zjistíte, že vás určitá událost nebo dokonce vnitřní odhalení přiměje k rozhodnutí něco udělat se současným milostným vztahem. Nebeská konfigurace vás vybízí, abyste si všimli, proč se určitý problém stále opakuje, a konečně s ním něco udělali. Tentokrát budete mít schopnost vydláždit si cestu k lepším vztahům v budoucnosti.

Práce

Svět je konečně připraven vyslechnout vaše poselství. Cítíte, že lidé jsou schopni přijmout váš talent a ocenit jedinečné dary, které můžete světu přinést. Chlubte se jimi hrdě, místo abyste je schovávali ve skříni.

Peníze

Tento týden je kladen důraz na mysl, myšlení a vyjadřování myšlenek. Tento týden můžete být v pokušení utrácet za virtuální kurzy nebo semináře, zejména pokud vás zavedou mimo sebe. Jen se ujistěte, že jde o něco, co má schopnost odpovědět na větší životní otázky.

Zdraví

Ve všem, co děláte, hledejte pozitiva. Když se budete pozitivně posilovat za zdraví prospěšné činy, budete mít větší tendenci tyto kroky podnikat i v budoucnu. Když si jdete pro sklenici vody (zejména když nemáte žízeň), zkuste si konejšivým tónem říct, proč je to pro vás dobré. Váš vnitřní hlas hraje velkou roli v tom, jak se k sobě chováte. Ať je hlasitý a uklidňující.

Přečtěte si také