Denní horoskop STŘELCE na 27. 2. 2023

Střelec 27. 2. 2023

Střelci, dnes se energie soustředí na partnerství, pravděpodobně na ta, která byla navázána na základě okamžitého podnětu. S kolegou můžete vést rozhovor o možnosti společného podnikání. Existuje také možnost, že se zamilujete na první pohled, možná do někoho z daleka. Jakýkoli druh partnerství, který dnes vznikne, bude mít své vzestupy a pády, ale s vynaložením práce by mohl být úspěšný. Pokud to cítíte, jděte do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská atmosféra vás vybízí k tomu, abyste v oblasti lásky a romantiky aktivně usilovali o někoho, kdo je pro vás vhodný. Není to váš obvyklý styl, protože jste obvykle příliš hrdí na to, abyste dali najevo, že něco cítíte. Něco ve vzduchu vás však vybízí, abyste místo chladného pohledu přikývli a mrkli. Jen do toho – udělejte někomu radost.

Práce

Někdo, s kým pracujete, vám možná říkal, že musíte dělat věci určitým způsobem, ale teď budete rádi, že jste poslechli sami sebe, a ne rady toho druhého. Dnes vám bude zcela jasné, že vaše cesta je ta správná.

Peníze

Vaše slova a sdělení může být nutné překontrolovat. Nápady mohou být skvělým odrazovým můstkem pro budoucí projekty, ale je velká pravděpodobnost, že se při tom sdělení utlumí. Využijte tuto tvůrčí energii k tomu, abyste se naučili nový jazyk (což vám v práci jistě pomůže) nebo se dále vzdělávali, což by mohlo mít zásadní význam.

Zdraví

Dnes je pro vás skvělý den. Pokud jste právník nebo někdo, kdo se živí sdělováním dvou stran problému, máte šanci na úspěšný den. Každý příběh má dvě strany a v případě těla je důležité odpočívat i cvičit. Astrální energie se hodí ke zvýšení rovnováhy ve vašem fyzickém zdraví. Pokud jste přetažení, zdřímněte si. Pokud se cítíte ospalí, hodinové cvičení zvýší vaši tepovou frekvenci.

Přečtěte si také