Denní horoskop STŘELCE na 29. 10. 2022

Střelec 29. 10. 2022

Vaše citlivá povaha je přitažlivá. Lidé, kteří k vám přicházejí pro radu a vedení, nejsou zklamáni. Máte pevný, praktický pohled na věc, ale zároveň jste vnímaví a chápaví. Zůstaňte vnitřně silní a přesvědčení o tom, čemu věříte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Změny ve vašem společenském postavení přicházejí díky odvaze pohybovat se v nových kruzích. Ne že byste s tím obvykle měli nějaký problém. Ale všichni můžeme uvíznout ve vyjetých kolejích a v tomto ohledu by nebylo na škodu změnit svou rutinu. Je vhodný čas zapojit se do nějakých nových aktivit, protože to nesmírně podpoří váš romantický život.

Práce

Komunikace s druhými lidmi pro vás v následujících dvou týdnech dosáhne dramatického vrcholu. Ostatní lidé budou otevřeně oponovat vašemu názoru. Je to pro vás vhodná doba, abyste byli otevřenější a chápavější k druhé straně mince.

Peníze

Díky aktivitě v nejspolečenštější oblasti vašeho horoskopu jste připraveni na navazování kontaktů. Jste přátelský typ a sbíráte známosti jako nikdo jiný. Přemýšlejte, jak spojit svou upovídanou povahu s novými obchodními příležitostmi. Spojení s přáteli v zahraničí může vytvořit nové příležitosti k vydělávání peněz. Jak se ukazuje, to, co děláte, můžete dělat i na jiných místech.

Zdraví

Dnešní pohyb planet je pro vás výzvou, abyste dbali na jejich poselství, i když se na obloze děje tolik věcí, které vás rozptylují. V tomto případě je klíčem k úspěchu zachování vyváženého životního stylu. Vaše zdravotní cíle se mohou zdát snadněji dosažitelné, než ve skutečnosti jsou. To znamená, že byste se mohli přesvědčit, že si dáte opravdu záležet, zatímco ve skutečnosti musíte pokračovat v kurzu, který jste si stanovili, abyste dosáhli svých zdravotních cílů.

Přečtěte si také