Denní horoskop STŘELCE na 29. 4. 2023

Střelec 29. 4. 2023

Střelci, neočekávané výdaje, které si možná vyžádají opravy domu nebo auta, by vám mohly ubrat z bankovního účtu. To může být skličující. Na peníze jste tvrdě pracovali a nyní budete muset některé své plány odložit. Přesto se k tomu musíte postavit filozoficky. Postarejte se o to a jděte dál. Své bankovní konto jste si vybudovali jednou a můžete to udělat znovu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná je pro vás těžké mluvit o tom, co cítíte, ale postavení planet znamená, že si sami nejste úplně jistí. Mohli byste se o to pokusit, ale vzhledem k vašim sklonům k netaktnosti byste se mohli dostat do ještě větších problémů. Váš milostný zájem na vás může tlačit, abyste mu poskytli nějakou odpověď nebo vysvětlení, ale bylo by lepší, kdybyste to odložili, dokud nebudete mít odpověď.

Práce

Protože jste tak čestný člověk, očekáváte, že i ostatní budou čestní. Bohužel tomu tak vždy není, zejména v dnešní době. Zdá se, že lidem kolem sebe nemůžete vždy důvěřovat. Mějte se na pozoru. Pokud nebudete, můžete být podvedeni.

Peníze

Je to týden bojů, protože aspekty usnadňují situaci ve vašem pracovním sektoru (dobrá zpráva), ale ztěžují ji v jiných oblastech (špatná zpráva). Jste tlačeni k tomu, abyste se v peněžních a obchodních záležitostech dostali ke své intuici a zvážili práci pro větší instituci. Pokud budete myslet ve velkém, může se vám dostat do cesty více peněz.

Zdraví

Pokušení je mnoho, ale zamyslete se nad reakcí svého těla na nadměrné požitkářství. Není na čase dostat se na správnou cestu a přijmout pravidelný zdravotní režim? Někdy stačí jen věnovat čas zamyšlení nad svými rozhodnutími a odpověď najdete přímo uprostřed svého mozku! Zpomalte dnes u šálku heřmánkového nebo jiného bylinkového čaje a všimněte si posunu ve svém vnímání.

Přečtěte si také