Denní horoskop STŘELCE na 29. 8. 2022

Střelec 29. 8. 2022

Nějaké zprávy o penězích, třeba šek ve schránce, na který jste čekali, stále nemusí přijít. To by mohlo být frustrující, Střelci, zejména proto, že s tím nemůžete nic moc dělat. Přijde to, takže nejlepší bude, když se rozptýlíte a odvedete od toho svou pozornost. Najděte si dobrou knihu a dohánějte resty v četbě!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní atmosféra vám může připadat poněkud nudná ve srovnání se vzrušením, které si obvykle užíváte. Máte rádi lesk, třpyt a pocit, že jste středem pozornosti. Mezi vámi a vaší milovanou osobou určitě panuje dobrá energie, ale není nijak zvlášť vášnivá, spíše jemnější a klidnější. Udělat si čas na naslouchání je velmi prospěšné.

Práce

Váš spojenec se dostal do svízelné situace. Ať už vás tato osoba o pomoc přímo požádala, nebo ne, je důležité, abyste jí podali pomocnou ruku. Povzbuďte své přátele v době, kdy to potřebují. Jejich pomoc budete později potřebovat.

Peníze

Když lidé chtějí vědět, jak sestavit síť, ptají se vás. Na velmi hluboké úrovni rozumíte tomu, jak spolupracovat s ostatními, aby z toho měli prospěch všichni zúčastnění. Nyní budete mít veškerou podporu, kterou potřebujete k přilákání nových peněz prostřednictvím manifestačních cvičení (vyslovte afirmace) nebo dokončení podnikatelského plánu a hledání formálních investorů. Nestyďte se. Požádejte o to, co potřebujete.

Zdraví

Když se cítíte nenaplněni, máte tendenci svalovat vinu na druhé a dnešní den by pro vás mohl být obzvláště citlivý. Buďte k sobě laskaví a snažte se vyjádřit své pocity bez svalování viny na druhé. Zdravá dávka zelené zeleniny (brokolice, čerstvý špenátový salát, růžičková kapusta) vám dodá další energii, kterou potřebujete k zahnání negativních pocitů. Nezoufejte, můžete si pomoci více, než si myslíte. Věnujte dnes zvýšenou pozornost svému jídelníčku.

Přečtěte si také