Denní horoskop STŘELCE na 3. 9. 2022

Střelec 3. 9. 2022

Střelci, je čas na drastičtější přístup k řešení problému? Pokud jste se již několikrát bezvýsledně pokusili vyřešit své potíže, možná je to něco, co byste měli zvážit. Dokud se drastické nerovná destruktivní, může se vám vyplatit zkusit něco agresivnějšího. Buďte opatrní. Nejprve si vše dobře promyslete. Všechny nápady prověřte u důvěryhodného přítele.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vašich blízkých vztazích je dnes úžasná kvalita hluboké péče a vášnivé oddanosti. Nyní jste dospěli do fáze, kdy cítíte, že byste chtěli toto uspořádání učinit ještě trvalejším nebo se k němu nějakým způsobem vrátit. Postupujte s důvěrou a radostí! Možná jsou na pořadu dne líbánky, nebo dokonce druhá svatební cesta.

Práce

Váš pevný, praktický a konkrétní plán je otřesen něčím nečekaným. Ve vzduchu je cítit strnulost, která vám ztěžuje pohybovat se podle plánu. V informacích, které přicházejí, spatřujte moudrost, nikoliv rozčilení.

Peníze

V tomto týdnu vás čeká výzva v podobě aspektu v kariéře a autoritě. Přestože může přinést novinky a další podněty do této oblasti, nemusíte mít z toho, co se děje, úplně dobrý pocit. Nebo to můžete vnímat jako ránu svému egu. Vězte, že ať se děje cokoli, není to nic osobního a v budoucnu to jen posílí vaše možnosti.

Zdraví

Dnes jste připraveni riskovat a bránit to, co je pro vás důležité. Nenechte se však unést a nezapomeňte na své základní potřeby. Pokud máte sklon být středem pozornosti, tanec nebo nácvik boxerských pohybů na veřejnosti vám poskytne potřebný trénink a zároveň uspokojí váš odvážný pocit. Mezi další odvážné kroky může patřit to, co jíte. Dejte rozinky do masového pokrmu. Jsou báječné pro vaše srdce a kombinace chutí je úžasná!

Přečtěte si také