Denní horoskop STŘELCE na 5. 9. 2022

Střelec 5. 9. 2022

Střelci, nespadněte do pasti sebelítosti. Můžete mít tendenci truchlit, dokud si toho někdo nevšimne a nezeptá se, co se děje. Pokud to nikdo neudělá, můžete se naštvat a brzy budete mít pocit, že nemáte žádné přátele. Vaše nálada by se mohla zhoršit, a když se vás někdo zeptá na rozumnou otázku, můžete vybouchnout. Dávejte si pozor, abyste nesklouzli na tuto šikmou plochu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V tento den vám neprojde, když řeknete cokoli. Pokud o něčem nebudete mluvit pravdu, pak se sice možná nic nezmění, ale v mysli vašeho milence se spustí malý alarm, který zaregistruje. Celá věc by mohla v trapné chvíli opět vyplout na povrch. Buďte pravdomluvní a den se bude vyvíjet skvěle.

Práce

Vaše nápady jsou dobré, ale je třeba je upravit. Zdá se, že berete v úvahu pouze jednu perspektivu. Nyní je čas podívat se na druhou stranu mince a podle toho upravit svůj postoj. V tuto chvíli je příznivé změnit kurz.

Peníze

V tomto týdnu vás čeká výzva v podobě aspektu v kariéře a autoritě. Přestože může přinést novinky a další podněty do této oblasti, nemusíte mít z toho, co se děje, úplně dobrý pocit. Nebo to můžete vnímat jako ránu svému egu. Vězte, že ať se děje cokoli, není to nic osobního a v budoucnu to jen posílí vaše možnosti.

Zdraví

Dnes to možná nepůjde podle plánu. Zrovna když se vám začíná dařit, může se stát něco, co celý obraz naruší. To, co v takové situaci uděláte, o vás hodně vypovídá. Abyste měli trpělivost a vytrvalost, které budete potřebovat, nezapomeňte na aerobní cvičení. Kyslík ve vašem krevním oběhu se přemění přímo na trpělivost. A trocha kořeněného jídla je také dobrá, abyste z krve dostali toxiny.

Přečtěte si také