Denní horoskop STŘELCE na 7. 3. 2023

Střelec 7. 3. 2023

Nové a rozsáhlé nápady na investování času nebo finančních prostředků mohou mít velký vliv na váš budoucí příjem, Střelci. Dnes máte pocit, že máte svůj život obzvlášť pod kontrolou. Měli byste mít sílu uvést své plány do pohybu. Všechna znamení svědčí novým cílům a novým podnikům. Pokud si udržíte sebedůvěru, měli byste být schopni je uskutečnit. Jděte do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud setrváváte v určitém vztahu, protože vám poskytuje pocit pohodlí, bezpečného zázemí a prestižního životního stylu, a přesto vám nepřináší žádné skutečné citové uspokojení, možná byste si měli začít klást otázky. Současné planetární uspořádání vám pomůže se s tím vyrovnat a také zvážit alternativy, mezi něž by zcela jistě patřil i rozhovor od srdce.

Práce

Do týdne vstupujte pomalu. Nyní není čas na žádné náhlé kroky nebo zásadní rozhodnutí. Díky víkendu můžete být stále v poněkud lenošném a líném rozpoložení. Uberte na tempu, místo abyste se lámali v zádech hned, jak začnete.

Peníze

Tvrdě pracujete na tom, abyste splatili své dluhy a mohli si užívat kvalitnějšího života. Oslovte telefonáty a dopisy společnosti, kterým dlužíte peníze, abyste se dohodli na realistických splátkových plánech. Současně věnujte nějaký čas rodině, romantickému partnerovi a tvůrčí činnosti. Je třeba zachovat rovnováhu.

Zdraví

Pokud máte potíže se soustředěním, možná budete potřebovat procvičit tělo a dopřát mysli odpočinek. Bikram jógu doporučujeme, ale není pro slabé povahy. Před intenzivním cvičením i během něj nezapomeňte pít hodně vody. Případně si doma vyžádejte hloubkovou tkáňovou masáž  čím delší, tím lepší. Dopřejte si potěšení a užitek z hluboce uvolňujícího fyzického zážitku. Následně využijte léčivé účinky šalvějového listu: buď v jídle, nebo můžete použít šalvějový olej na pokožku.

Přečtěte si také