Denní horoskop STŘELCE na 8. 6. 2023

Střelec 8. 6. 2023

Střelci, již několik měsíců máte pocit, že se ve vašem profesním životě věci zrychlují. Možná se některé projekty rozvíjejí rychleji, než jste předpokládali. Možná se dokonce trochu vymkly kontrole. Dnes byste si měli dovolit jasněji rozlišit, co jste dosud udělali. Možná vás čeká překvapení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné astrální prostředí by mohlo způsobit, že vybuchnete kvůli určitému problému týkajícímu se milostného partnera. To však pravděpodobně není nejlepší způsob, jak se s touto situací vypořádat, i když se vám může dočasně ulevit. Pokud žárlíte na pozornost, kterou váš současný partner věnuje někomu jinému, pak vyvolání scény situaci jen zhorší. Nejprve se zastavte a zamyslete.

Práce

Možná se dnes cítíte odstrčení  jako dítě na hřišti, které se nesmí jít za ostatními. Buďte trpěliví. Soustřeďte se na své vlastní projekty a své silné stránky. Přijde čas, kdy ostatní budou prosit, aby se s vámi mohli stýkat.

Peníze

V domě, kde pracujete, jste nyní aktivní, což znamená, že se po vás chce spousta úkolů. Protože tento dům také řídí vaše zdraví, snažte se to nepřehánět, jinak by to mohlo mít nepříznivý vliv na vaše zdraví. Tento týden bude jistě napínavý. Nové nápady a odreagování hledejte na cestách a ve vyšším vzdělávání.

Zdraví

Konflikty nejsou vaší specialitou a možná se dnes otočíte zády k těm, kteří se v nich zdánlivě vyžívají. Nesnažte se pochopit, proč druzí dělají to, co dělají, nebo říkají to, co říkají. Pokud se vám podaří vyhnout se zapojení do konfliktu, poplácejte se po zádech. Berte se dnes vážně a myslete na své zdraví. Vaše záda podporují vaše tělo v době stresu. Je důležité, abyste přiměřeně uvolnili celá záda. Na místě je jóga nebo horká koupel.

Přečtěte si také