Denní horoskop VAH na 1. 5. 2022

Váhy 1. 5. 2022

Musíte si více vážit sami sebe, Váhy. Když se do něčeho pustíte, ať už je to jakkoli ambiciózní, obvykle toho dosáhnete. Připomeňte si to dnes, protože se můžete cítit zahlceni povinnostmi v práci i doma. Věnujte pozornost svým financím. Všechna znamení naznačují, že jste možná neúmyslně nechali proklouznout nějaký účet nebo jiný závazek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce může znamenat, že se na rande s milovanou osobou chystáte s menším nadšením než obvykle. Možná nedokážete přesně pojmenovat příčinu, ale máte nyní větší sklon zůstat doma a pracovat na nějakém samostatném projektu nebo prostě jen odpočívat. Možná by vám to skutečně prospělo. Společensky se budete pravděpodobně cítit více jindy.

Práce

Dnešní kosmický posun bude mít významný vliv na celkový trend komunikace v následujících dvou týdnech. V tomto období mohou být vztahy mezi vámi a vašimi kolegy poněkud napjaté. Zmírněte toto napětí prostou ohleduplností.

Peníze

Tento týden máte základ, na kterém můžete vybudovat další zabezpečení. Aktivita v oblasti dluhů vám usnadní splácení kreditních karet a úvěrových linek. Nyní jste schopni vydělat více a rozdělit peníze podle svého uvážení.

Zdraví

Dnešní postavení planet vás vybízí k tomu, abyste svou mysl soustředili prostřednictvím fyzické aktivity. Jóga, strečink a běh jsou činnosti, které vyžadují soustředěné dýchání, a to se nyní doporučuje. Rovnováha je vším. Nadechněte se a vydechněte. Pokud vaše tělo není v pravidelném rytmu, bude pro vaši mysl náročnější zvládat rozhodování a emocionální komunikaci. Soustřeďte se na pravidelné stravování a pohyb alespoň třikrát týdně.

Přečtěte si také