Denní horoskop VAH na 11. 11. 2022

Váhy 11. 11. 2022

Možná budete stát před volbou mezi dvěma různými skutečnostmi. Přátelé a rodina si vybírají stranu, zatímco vy zůstáváte na vážkách. Jste schopni porozumět oběma stranám problému, takže je pro vás obtížné vložit svou energii pouze do jednoho tábora. Možná si přejete sloužit jako most mezi oběma tábory. Věci nemusí být tak černobílé, jak je vidí ostatní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešek bude jedním z těch dnů, kdy budete moci trochu fantazírovat a trávit čas přáním a přemýšlením o romantice, která kdysi byla nebo která by možná mohla být. Pokud však chcete ze svého současného vztahu vytěžit co nejvíce, možná bude užitečnější přemýšlet o zlepšení toho, který máte, než doufat ve věci, které možná nikdy nebudou.

Práce

Toto je pro vás období transformace. Obvykle je pro vás těžké zůstat praktičtí a uzemnění, ale je to klíčové. Přijměte tu stránku své osobnosti, která vyžaduje plánování a soustředění. Tyto dovednosti potřebujete, protože změna je na dosah ruky.

Peníze

Někdy je příliš mnoho mluvení na škodu. Možná právě teď zjistíte, kde je ta hranice. Vesmír může věci zamlžit nebo se postarat o to, že zprávy budou zkreslené nebo nedoručené. Dobrou zprávou je, že aktivita ve vašich společenských aktivitách, skupinách a v oblasti samostatné výdělečné činnosti uhladí případná nedorozumění laskavými slovy a uklidňujícími gesty. Odtud je snazší přilákat takové nabídky a obchody, které chcete.

Zdraví

Dnešní aspekt vás přivádí na místo klidné introspekce, která by mohla vést k významným změnám. Všímejte si, o čem přemýšlíte pod povrchem – pokud je pro vás těžké se soustředit, věnujte si během dne trochu osobního času navíc. Zajděte si na hodinu jógy nebo si jděte zaběhat, což vám poskytne čas, abyste se mohli soustředit na to, co je důležité. Zvažte své schopnosti změnit to, s čím nejste ve svém životě spokojeni  jsou ohromné!

Přečtěte si také