Denní horoskop VAH na 12. 12. 2022

Váhy 12. 12. 2022

Nemáte stejné názory jako ostatní. To je samozřejmě případ každého z nás. Ale zdá se, že se s lidmi názorově rozcházíte čím dál víc. Možná se rozhodnete, že je na čase navrhnout si vlastní zaměstnání, kde jediným šéfem, se kterým nelze souhlasit, budete vy! To s sebou nese určitá rizika, ale potenciální odměny jsou velké.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Cítíte se nervóznější a podrážděnější než obvykle, což by mohlo mít vliv na váš milostný život. Pokud jste se s někým seznámili teprve nedávno, může být dobrým krokem vysvětlit, že takoví obvykle nejste. Pokud váš partner (současný nebo budoucí) již chápe vaše proměnlivé nálady, možná bude nejlepší, když strávíte nějaký čas o samotě a pokusíte se uvolnit.

Práce

Pravda je vám zatajována a není nic, co byste nenáviděli víc než neznalost pravdy. Situace v práci by se dnes mohla zvrtnout, takže buďte připraveni jít do boje se vztyčenou hlavou. V sázce je mnoho, a tak buďte opatrní.

Peníze

Většina z nás tě zná jako dobrosrdečného a štědrého člověka či dívku ve svém životě. V této době však ve vás může vesmírná energie zanechat pocit, že se od svých snů a cílů vzdalujete, nikoli k nim nebo pro ně. Nyní je čas udělat si inventuru svého peněžního života. Pokud musíte, přestaňte si půjčovat. Neztratíte žádné přátele; místo toho potřebujete čas na to, abyste znovu objevili, co je v tuto chvíli a pro vaši budoucnost důležité.

Zdraví

Máte skvělou vlastnost: ctnost přijetí. I když ne vždy po špatné zkušenosti odpouštíte, jste otevřeni téměř všemu novému. To je výborná doba pro to, abyste se sami sebe zeptali, jakým novým cestám fyzické aktivity byste se chtěli otevřít. Cílem bude vybrat si něco, u čeho budete schopni vydržet. Pokud chcete prozkoumat vyšší úroveň toho, co děláte v současnosti, otevřete se i této možnosti.

Přečtěte si také