Denní horoskop VAH na 12. 7. 2022

Váhy 12. 7. 2022

Vaše intuice by vám mohla přinést zajímavou příležitost, jak zvýšit svůj příjem netradičním způsobem. Váhy, ostatním se tento nápad může zdát podivný, ale pro vás rozhodně stojí za zvážení. Zjistěte si všechna pro a proti, promluvte si s lidmi, kteří se v tom vyznají, a pak o tom vážně přemýšlejte. Ať už se jedná o zdroj, nebo ne, zvýšená úroveň finančního zabezpečení je nyní silně naznačena.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární energie vás mohou podnítit k tomu, abyste někomu blízkému řekli několik lží, a zakryli tak velmi nepříjemnou pravdu. To sice může na chvíli fungovat, ale dokud se budete snažit předstírat, začne dotyčný cítit, že něco není v pořádku. Bylo by lepší být upřímný, i když to na chvíli vyvolá nepříjemné pocity.

Práce

Dnes budete frustrovaní a naštvaní, když si všimnete, že jiní lidé dostávají ocenění, které si podle vás zasloužíte vy. Místo toho, abyste se kvůli této záležitosti rozčilovali a žárlili, promluvte si s nadřízenými o tom, co můžete udělat pro to, abyste si tyto odměny příště zasloužili.

Peníze

Tento týden se týká napjatého aspektu, který ovlivňuje vaše dluhy. Je nezbytné, abyste si osvojili nový způsob pohledu na dluhy ve svém životě. Splaťte je, pokud můžete.

Zdraví

Vzhledem k tomu, že naše sebeúcta je z velké části závislá na našem tělesném vzhledu, je moudré dbát o své tělesné zdraví. Vaše základní filozofie o zdraví odpovídá vašemu sebevědomí. Záleží na maličkostech. Vlastníte například láhev na vodu, kterou si můžete vzít s sebou, když jedete autem nebo veřejnou dopravou? Používáte dvakrát denně zubní nit, abyste si udrželi zdravé dásně? Do zítřka odpovězte ano!

Přečtěte si také