Denní horoskop VAH na 15. 10. 2022

Váhy 15. 10. 2022

Nechcete sedět v klidu ani minutu. Svou energií můžete lidem způsobit závrať a nemůžete se dočkat, až se dostanete pryč. Možná uvažujete o dlouhé cestě do zahraničí. Je v pořádku fantazírovat o všech možnostech, ale dnes se k ničemu nezavazujte. Vaše představivost a duch jsou příliš vysoké na to, abyste se mohli na něčem konkrétním usadit. Zatím si jen užívejte všech možností.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste si na dnešek domluvili výlet se svým blízkým, nemusí proběhnout přesně podle plánu. Možná se s tím budete těžko vyrovnávat, což by mohlo tuto událost zhatit nebo zničit. Pokud se nebudete snažit prosadit svou, ale naopak se budete snažit naslouchat, možná zjistíte, že oba vlastně chcete totéž.

Práce

Váš podnikatelský duch je poměrně silný bez ohledu na to, zda jste skutečně v práci. Vše, na co se podíváte, má potenciál stát se novou podnikatelskou příležitostí. Každý člověk, kterého potkáte, je potenciálním zdrojem pro vaši kariéru a dlouhodobý úspěch.

Peníze

Čeká vás období měnových změn. Může se změnit způsob, jakým vyděláváte peníze nebo jak přemýšlíte o roli peněz ve svém životě. Ať tak či onak, získáte spoustu skvělých informací o tom, jak vydělávat a šetřit. Některá z těchto poselství mohou přicházet z netradičních míst, včetně snů a věšteckých záblesků, ale proč je přesto neprozkoumat?

Zdraví

V tomto období se můžete cítit neobvykle rozzlobení nebo špatně naladění. Emoce jsou velké a zdají se prakticky nezvládnutelné; vaše tělo jako by mělo vlastní hlavu, chutě mohou být příliš silné, než abyste je dokázali potlačit. To je naprosto přirozené. Jedním z užitečných bylinných léků na tento pocit je heřmánkový čaj. Heřmánek je známý jako "dětský lék", protože uklidňuje rozmrzelé dítě a obnovuje rovnováhu po horečce. Čaj můžete pít nebo si skutečně dávat sáčky do koupele!

Přečtěte si také