Denní horoskop VAH na 16. 1. 2023

Váhy 16. 1. 2023

Dnešek může být jedním z těch dnů, kdy se rozhlédnete po domě a řeknete si: To je ale nepořádek! Pak se možná rozhodnete, že celý byt důkladně vyčistíte. To je v pořádku, Váhy, pokud se do toho nepustíte sami. Přizvěte ostatní členy domácnosti, aby vám pomohli. V poslední době jste velmi pracovali, a pokud budete příliš unavení, mohlo by se stát, že budete na všechny velmi nepříjemní a budete velmi špatnými společníky. Držte se v tempu!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální vliv vás dnes jistě zvedne ze zadku a posune vás směrem k tomu, abyste udělali něco pozitivního se svým romantickým vztahem. S grácií šimpanze se rozhoupete k akci, pečlivě vyjednáte dohodu, která bude vyhovovat vám oběma, a zároveň se ujistíte, že dostanete přesně to, o čem víte, že je vaše právo. Na koho by to neudělalo dojem?

Práce

Příležitost, na kterou jste čekali, se vám naskytne právě dnes, a tak si na ni dejte pozor. Mějte na paměti, že toto štěstí nemusí přijít s žádnými velkými zvonky a píšťalkami. Bude nenápadné – mějte proto oči neustále otevřené.

Peníze

To, co potřebujete – a pravděpodobně i to, co opravdu chcete – můžete získat ze současné pracovní situace, zejména z odměňování. Pro větší úspěch možná budete muset zvážit cílové skupiny nebo zákaznickou základnu mimo svou zemi. Přemýšlejte o tom, jak do své práce začlenit svůj duchovní život. Vaše vztahy budou užitečné, podpůrné a především produktivní.

Zdraví

Milujete krásu. Z krásy čerpáte velkou část svého štěstí. Možná si dnes budete hrát na hospodyni, a to ve velkém stylu. Těšte se z věcí, které můžete udělat v domácím nebo pracovním prostředí a které mají vliv na to, jak se budete druhý den cítit. Spousta činností, které děláme kolem domu, může být příležitostí k provádění dechových cvičení nebo jednoduchému protahování. Moudrý je ten, kdo tyto věci začlení do svého života!

Přečtěte si také