Denní horoskop VAH na 17. 8. 2022

Váhy 17. 8. 2022

Pokud vám něco nedává smysl, Váhy, zpochybněte to. Buďte silní a sebevědomí. Nedovolte ostatním, aby zneužívali vaši citlivou a pečující osobnost. Obecně máte tendenci více dávat, než dostávat, ale to ve vás může zanechat pocit vyčerpání. Ukončete tento koloběh. Uvědomte si, jak rozdělujete svou energii. Udělejte něco pro sebe.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obvykle jste velmi upovídaní a může být obtížné se s vámi domluvit, nicméně vzhledem k dnešní planetární konfiguraci se vám zdá, že nejste schopni mluvit. Je možné, že to, o čem chcete mluvit, zahrnuje také krok do neznáma a vy se poněkud obáváte následků. Pokud však dokážete udělat ten první krok, uvidíte ten rozdíl.

Práce

Víte, že máte pravdu, ale i tak se zdá, že opozice přichází ze všech stran. Nedovolte, aby vás tlak zvenčí odvrátil od vašich vlastních názorů na pravdu. Dokud budete věrní sami sobě, vše se vyřeší k lepšímu.

Peníze

Možná nejste obvykle známí pro svůj peněžní důvtip, protože je to často jen prostředek, který vám pomáhá cítit se bez omezení. Nyní se však silným způsobem propojujete se svými sociálními sítěmi a nutíte je pracovat pro vás. Pokud hledáte novou pozici nebo lepší práci s výhodami, budete schopni navázat spojení s novými zaměstnavateli. Partner může potřebovat další pomoc s malým podnikáním. Odtud už se budete muset jen osvědčit.

Zdraví

Dnešní aspekt vám dává dostatek ohnivé síly k tomu, abyste prolomili všechna nepříjemná pouta, která vás dosud svazovala – a spoustu tvůrčí energie k plánování skvělé budoucnosti! Je to skvělá doba k tomu, abyste se prosadili v práci, našli si nové zaměstnání nebo jednoduše zlepšili svůj způsob života. Když už jsme u toho, není žádná výmluva pro to, abyste byli gaučovým povalečem, pokud nejste vážně nemocní nebo jinak postižení!

Přečtěte si také