Denní horoskop VAH na 19. 11. 2022

Váhy 19. 11. 2022

Dopisy a telefonáty týkající se vašich dlouhodobých cílů nebo cílů skupiny, s níž jste spojeni, vám dnes mohou zabrat spoustu času. Možná se budete muset zabývat papírováním a něčemu z toho nebudete rozumět. Pokud to budete potřebovat, požádejte o pomoc.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Motivace je dnes důležitým slovem. Ať už byly vaše původní důvody pro navázání současného vztahu jakékoliv, možná nyní cítíte, že je třeba je ve světle nedávných událostí přehodnotit. Nemusí to být nic těžkého, ale prospělo by vám, kdybyste se zamysleli nad tím, jak daleko jste oba došli a čeho jste dosáhli. Buďte upřímní a vše bude v pořádku.

Práce

Láká vás něco nového. Vaše touha po poznání je velká. Nyní je čas na další vzdělávání nebo na nějaký druh učňovské přípravy. Chcete vědět víc. Uspokojte tuto vnitřní potřebu dříve, než vás pohltí.

Peníze

Toto období pro vás znamená pozitivní vliv na vaši oblast peněz a hodnot. Vesmír přináší sdělení o nové příležitosti vydělat krátkodobě více peněz a zároveň provést dlouhodobější proměnu způsobu, jakým ve svém životě spoříte, utrácíte a nahlížíte na peníze. Vede to k větší životní proměně, protože se přestanete starat o to, co nemůžete ovlivnit, a stanete se v tomto procesu silnějšími.

Zdraví

Díky tomu, že je nyní nebeská energie tak příznivá, jste schopni vidět něco, co jste dříve vidět nemohli. Máte schopnost vhledu, což platí zejména ve vztazích s přáteli. Filozofie „dělej druhým to, co chceš, aby oni dělali tobě je dnes zcela použitelná. Nezapomeňte se ke svému tělu chovat tak, jako byste byli jeho hostem. Cvičte, dobře jezte a pijte hodně vody.

Přečtěte si také