Denní horoskop VAH na 2. 4. 2023

Váhy 2. 4. 2023

Váhy, dnes by vám mohl konečně zavolat dlouho očekávaný a velmi vítaný přítel. Mohla by také přijít zpráva, že jste konečně dosáhli cíle, na kterém jste pracovali. Jste optimističtí ohledně budoucnosti. Ctižádostivost, která vám v minulosti dobře sloužila, vám bude sloužit i nadále. Pravděpodobně vás pohostí nějaká návštěva. Bude to znamenat práci, ale budete se skvěle bavit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie dne přináší radikální změnu v důležitém vztahu. Bez ohledu na to, jak moc jste se snažili tento okamžik zúčtování odložit, budete možná muset vyložit všechny karty na stůl. Přitom se může stát, že ukončíte jednu kapitolu své partnerské (současné nebo budoucí) lodi, ale začne se psát nová, která bude s větší jistotou odrážet vaše měnící se potřeby a přání.

Práce

Rovnováha nastává, když najdete způsob, jak zpomalit křečka, který zběsile běží v kole ve vaší hlavě. Podívejte se na to z širší perspektivy. Nenechte si malichernými problémy z práce zkazit den.

Peníze

Nyní se nacházíte ve fázi nové definice. Lidé si možná zvykli, že v jejich životě hrajete určitý typ role, což pro váš finanční život nebylo nejlepší. Na tom nezáleží. Jste krásnější a magnetičtější. Možná zjistíte, že čím více jste vidět a slyšet, tím více můžete uspokojit své finanční potřeby.

Zdraví

Planety vám dávají spoustu čerstvé energie na hraní. Energie je fantazijní a lehká, ale významná. Není to čas, kdy byste si měli užívat hloupostí v životě a na ostatní zapomenout, ale spíše si rozšířit obzory a pozvat do svého života nové. Vzdejte se návyků, které vás držely v zaseknutých pozicích. Změna nemusí být intenzivní a traumatizující, vyžaduje však práci. Pijte čaj z červeného jetele, který pomůže vaší krvi odbourat tato zaseknutá místa.

Přečtěte si také