Denní horoskop VAH na 2. 9. 2022

Váhy 2. 9. 2022

Možná máte pocit, že je vaší povinností se o všechny postarat, Váhy. Pokud někoho milujete, váš mozek si to přeloží tak, že si myslíte, že musíte být pečovatelem. Pokud si někoho nevezmete pod svá křídla, možná se považujete za sobce nebo nevlídného člověka. Odmítněte tuto představu. Pocity druhých lidí nejsou vaší odpovědností. Nedovolte, aby se blaho druhého stalo vaším projektem.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská orientace dne vám opět přináší pocit "dvojího trápení". Jste opět rozpolceni v jisté záležitosti týkající se vaší milované osoby. Přestože i oni mohou být v horečce zmatku, stačí, když budete naslouchat svému srdci a z něj pak vycházet. Pokud budete dělat to, co si myslíte, že byste měli, může se zmatek ještě zhoršit.

Práce

Přejete si a čekáte, až se vám někdo ozve. Zoufale čekáte u telefonu nebo počítače a čekáte na zprávu, kterou chcete slyšet. Neztrácejte takto svůj den. Buď tuto osobu kontaktujte sami, nebo to nechte být.

Peníze

Máte nějakou zvláštní energii, která ovlivňuje vaši práci a finanční situaci. Aspekty ovlivňující minulé životy, karmu a instituce ukazují, že by bylo dobré popřemýšlet o práci pro větší společnost nebo o spolupráci s někým, kdo je ve vašem oboru trochu více zavedený. Společně jste nezastavitelní a možná dokážete přitáhnout více zakázek, než byste dokázali sami.

Zdraví

Jsi výborný přítel, i když se snadno můžeš přetáhnout! Schopnost vidět a chápat motivace druhých vás může nakonec zmást v tom, na čem osobně stojíte. Věnujte si dnes trochu nerozdílné pozornosti a ztište svůj vnitřní hlas. Výborným způsobem, jak toho dosáhnout, je jóga, která zároveň posílí vaše plíce a nervový systém prostřednictvím hlubokého dýchání. Proč nevěnovat část své energie sobě? Oceníte lepší soustředění, které je vedlejším účinkem jógy.

Přečtěte si také