Denní horoskop VAH na 20. 8. 2022

Váhy 20. 8. 2022

Přemýšleli jste někdy o tom, že byste psali nebo pracovali pro firmu, kde byste mohli využít své vynikající komunikační schopnosti, Váhy? Toto planetární uspořádání klade důraz na psaní a komunikaci. Je čas ukázat světu, že máte dar a že se na vás lidé mohou spolehnout, že odvedete skvělou práci. Zamyslete se nad vydavatelskou činností.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den se může zdát pomalý, ale také sladký. Možná se bude hodně mluvit o věcech, které se vám zdají bezvýznamné. Dává vám však příležitost skutečně strávit jídlo, pokud jíte se svou milovanou osobou - což může být dobrý nápad. Zavládne harmonie a i váš žaludek zůstane klidný.

Práce

V následujících čtyřech týdnech můžete očekávat, že v oblasti kariéry dojde k zásadnímu zlomu. Plány, které jste zahájili zhruba před půl rokem, se v dobrém i zlém naplní. Nyní je čas zhodnotit situaci a přizpůsobit se.

Peníze

Možná nejste obvykle známí pro svůj peněžní důvtip, protože je to často jen prostředek, který vám pomáhá cítit se bez omezení. Nyní se však silným způsobem propojujete se svými sociálními sítěmi a nutíte je pracovat pro vás. Pokud hledáte novou pozici nebo lepší práci s výhodami, budete schopni navázat spojení s novými zaměstnavateli. Partner může potřebovat další pomoc s malým podnikáním. Odtud už se budete muset jen osvědčit.

Zdraví

Dnešní tranzit zvýrazňuje vaši jemnější stránku - možná se dnes budete chtít držet v blízkosti svých dětí nebo zůstat doma v práci, pokud to bude možné. Svou jemnou stránku můžete prozkoumat také v práci, a to tak, že nasloucháte svým spolupracovníkům a dáváte jim najevo, že vám na nich záleží, nebo je podporujete. V každém případě je důležité zdůrazňovat svou jemnou stránku, protože pokud se zatvrdíte a projevíte nízkou toleranci vůči lidem nebo situacím, vzniká také prostor pro konflikty. Chcete-li zůstat uvolnění a vyhnout se zpracovanému cukru.

Přečtěte si také