Denní horoskop VAH na 22. 1. 2023

Váhy 22. 1. 2023

Váhy, dnes možná zachytíte zvláštní telepatické zprávy od přítele, který žije v určité vzdálenosti od vás. Telefonát vám může prozradit, že tato osoba právě obdržela nějakou dobrou zprávu a že právě přemýšlela o tom, že vám zavolá. Pravděpodobně to nebude jediná taková zkušenost, kterou dnes zažijete. Vaše úroveň intuice je velmi vysoká, takže se připravte na neobvykle silná psychická sdělení.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste hledali někoho výjimečného, pak vás možná překvapí, co se dnes v práci objeví. Zdánlivě nevinný rozhovor by mohl být začátkem něčeho mimořádně výjimečného, ale bude to pocit setkání na duševní úrovni, který vás k sobě nejprve přiblíží. Po několika rozhovorech se můžete pustit do vážných záležitostí.

Práce

Klíčem k vašemu úspěchu jsou dnes propočítaná rizika. Máte potenciál dosáhnout pro sebe velmi dobrých výsledků. Nepodceňujte své štěstí. Působíte pod velmi šťastnou hvězdou a toto štěstí má potenciál přinést vám obrovské štěstí.

Peníze

Tento týden se vydáte do období větší zvědavosti. Planety ovlivňují sektor vašeho horoskopu, který řídí vzdělávání a učení, výuku, cestování, metafyziku a právo. Pod vlivem šťastných aspektů můžete zjistit, že jste schopni přinést peníze z jedné nebo více těchto činností, nebo že vám přidání nových dovedností umožní v budoucnu vydělat více. Jak vzrušující!

Zdraví

Nyní se řiďte svými instinkty. Ten tichý, malý hlas uvnitř vás může dovést na dlouhou cestu, pokud se na něj naladíte. Přemýšleli jste někdy o cvičení jógy během dne, ale pak se vám nechce, když přijdete z práce? Zavolejte kamarádce a naplánujte si, že si budete vzájemně skládat účty, abyste se z toho nemohli tak snadno vyvléknout. Čím více budete tento vnitřní hlas pěstovat, tím silnější bude.

Přečtěte si také