Denní horoskop VAH na 22. 10. 2022

Váhy 22. 10. 2022

Současné aspekty naznačují úspěch. Může se to týkat vašeho milostného života nebo tvůrčího projektu, na kterém již dlouho pracujete. Ať už je to cokoli, přichází to právě v době, kdy je vaše nadšení a optimismus na vrcholu. Šťastnou událost, která vám přijde do cesty, budete moci maximálně využít.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie tohoto dne naznačuje, že máte rozhodně co říct sami za sebe. Znamená to také, že toho máte hodně, co byste mohli říct druhým. Pokud jste hledali onen zvláštní vztah mezi čtyřma očima, pak se vaše repliky na přivítanou mohou stát mistrovskými díly básnického umění a slovní obratnosti. Kolika způsoby můžete člověka lépe poznat? Budete překvapeni!

Práce

Už vás nebaví, jak se ostatní chlubí svou prací. Dnes nemáte náladu snášet naprostou aroganci a není třeba předstírat, že ji snášíte. Zdvořile řekněte, že o žádnou takovou konverzaci prostě nemáte zájem, odhlaste se nebo zavěste.

Peníze

Nyní máte harmonický aspekt, který ovlivňuje váš domov a emoce. Pokud se zabýváte kreativitou nebo designem, přemýšlejte o tom, jak rozšířit svou linii tak, aby zahrnovala i domov. Protože se ve vás probouzí tolik vlastních vzpomínek a pocitů, možná zjistíte, že váš život může poskytnout základ pro některé nové úžasné nápady. Peníze přicházejí, když spojíte osobní s profesionálním.

Zdraví

Možná budete potřebovat pomoc, abyste si mohli dovolit pochybovat. Každý z nás má tendenci soudit, zkuste být k sobě stejně laskaví jako ke svému nejlepšímu příteli, když ho povzbuzujete. Dopřejte si svobodu postarat se nejprve sami o sebe, tím budete lépe připraveni pomoci ostatním, až budou nevyhnutelně potřebovat vaši podporu. Denně si ověřujte, které potraviny vám připadají nejvýživnější a jaký je váš pohybový režim. Drobné změny, kterých se skutečně můžete držet, budou mít na vaše zdraví z dlouhodobého hlediska větší vliv než velké změny, které je příliš obtížné udržet.

Přečtěte si také