Denní horoskop VAH na 23. 10. 2022

Váhy 23. 10. 2022

Vaše mysl si s vámi může zahrávat, takže není nutně ve vašem nejlepším zájmu zcela důvěřovat svému vnímání. Zvažte jiné metody řešení problémů, které vás potkávají. Pokud se budete situací bavit, řešení si k vám snadno najde cestu. Neměli byste se dnes nijak zvlášť snažit, aby se vám věci dařily.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná je to pocit intrik, který obklopuje určitou osobu, která vás přitahuje jako můru plamen. Dnes budete mít příležitost poznat ji mnohem lépe. Ačkoli mohou působit poměrně klidně a rezervovaně, celá jejich aura srší energií a vy se budete cítit neodolatelně vtaženi do jejich přátelského kruhu.

Práce

Ujistěte se, že je vaše energie bojovníka pod kontrolou. Nebojte se dnes použít svou obrovskou fyzickou sílu, ale ujistěte se, že je zaměřena a zaměřena na něco pozitivního, užitečného a zdravého. Energie vyslaná negativním směrem se vám vrátí.

Peníze

Nyní máte harmonický aspekt, který ovlivňuje váš domov a emoce. Pokud se zabýváte kreativitou nebo designem, přemýšlejte o tom, jak rozšířit svou linii tak, aby zahrnovala i domov. Protože se ve vás probouzí tolik vlastních vzpomínek a pocitů, možná zjistíte, že váš život může poskytnout základ pro některé nové úžasné nápady. Peníze přicházejí, když spojíte osobní s profesionálním.

Zdraví

Když je spánek dobrý, je dobrý i zbytek života, obecně řečeno! Čas od času je třeba vědomě upravit své spánkové návyky tak, abychom byli pojištěni kvalitním odpočinkem. Možná budete potřebovat novou postel! Možná potřebujete nové polštáře nebo prostěradla nebo něco teplejšího či chladnějšího. Snažte se zdokonalit svůj spací prostor. Vše by mělo být takové, jak se vám líbí. Je to jedna z oblastí života, na které by se nemělo šetřit: odpočinek je nejdůležitější.

Přečtěte si také