Denní horoskop VAH na 23. 12. 2022

Váhy 23. 12. 2022

Dnešní den bude skvělý na meditaci. Můžete být nespokojení, protože vaše různé projekty se ještě neuskutečnily. Jste netrpěliví, ale kdo by nebyl? Toto období čekání trvá už asi dva měsíce, ale brzy skončí. Planetární energie vás žádá, abyste zvažovali jen to, co je pro vás podstatné. Nezačínejte nové projekty založené na něčem zbytečném.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky nebeskému vlivu můžete mít větší sklon k fantazírování než obvykle. I když na snění není vůbec nic špatného, měli byste se vyvarovat nerealistickým očekávání od druhých. Pokud se vám zdá, že váš milostný zájem nesplňuje vaše očekávání, spíše než přemýšlet, proč tomu tak není, by vám pomohlo říci mu, co přesně chcete.

Práce

Cíl, který jste si stanovili zhruba před třemi měsíci, naráží na obtížný odpor. Neházejte ještě ručník do ringu. Místo toho využijte tohoto obtížného období k úpravě svého plánu a vymyslete realističtější přístup ke svému snu.

Peníze

Tento týden se zaměřte na svou práci. Zeptejte se sami sebe, zda jste spokojeni s tím, čím se živíte, nebo zda byste měli udělat nějaké změny. Pokud je to ta druhá možnost, trocha přemýšlení a aplikované akce může přinést skvělé výsledky. Podpůrný aspekt naznačuje období obnoveného zájmu o váš peněžní život, investice a zabezpečení. Jste na dobré cestě.

Zdraví

Planetární konjunkce vám dává příležitost vnést do svého života exotiku. Nezapomeňte, že jiné kultury nám mohou poskytnout vhled do nás samých, který může rozzářit náš život. Ať už pro vás exotika znamená cokoli, zkuste to! Zkuste stimulovat alespoň tři ze svých smyslů něčím novým: chutí, zvukem, vůní atd. To nové nemusí narušovat věci, které dávají vašemu životu strukturu a pravidelnost. Držte se svých obvyklých stravovacích hranic a zároveň přijměte do své kuchyně nové ingredience a chutě!

Přečtěte si také