Denní horoskop VAH na 23. 2. 2023

Váhy 23. 2. 2023

Váhy, na vás se dnes může usadit sklíčenost, když budete čelit své finanční situaci. Možná jste museli zaplatit spoustu účtů, a tak by vaše pokladna mohla být na váš vkus poněkud nízká. Přesto je to jen dočasné a pravděpodobně se cítíte dobře, když máte účty z krku. Najděte si něco nenáročného, například četbu, která vás zaměstná a odvede vaši mysl jinam.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce znamená, že jste naladěni mnohem idealističtěji, než by pro vás bylo zdrávo. Pokud jste přemýšleli o tom, že někoho blízkého pozvete na rande, dejte si pozor, abyste se nenechali unést nějakým aspektem jeho vzhledu nebo chování a nemysleli si, že je příliš úžasný. Je důležité, abyste si zachovali nadhled.

Práce

Na ranní cestu do práce si nechte více času. V následujících třech a půl týdnech nebudou planety příznivě nakloněny cestování na krátké vzdálenosti. Buďte připraveni. Ujistěte se, že máte po ruce funkční startovací kabely. Vy nebo někdo z vašich známých je bude potřebovat.

Peníze

Tento týden je důležité, abyste své představy a potřeby sdělovali co nejjasněji. Říkejte obtížné věci v mentorských a profesních odborech. Čím více to dokážete, tím dříve se vrátíte do normálního života. Mezitím by vaše naděje a sny mohly být na okrajích trochu rozmazané. Udělejte si čas na to, abyste se soustředili na osobní a finanční cíle.

Zdraví

Dávejte si dnes pozor na svou nejistotu. Možná si všimnete bodu, kdy se věci mohou vyvíjet jedním nebo druhým směrem: dejte si za úkol vybrat nejlepší možný výsledek a vložte svou energii do tohoto pozitivního rámce. Hodně z toho, na co si stěžujeme, jsme si vlastně v první řadě vybrali sami. Pokud se cítíte nejistí, protože jste nedostali svůj díl komplimentů, nečekejte, až bude pozdě. Dejte svému partnerovi, šéfovi nebo přátelům co nejjasněji najevo, co potřebujete.

Přečtěte si také