Denní horoskop VAH na 23. 5. 2022

Váhy 23. 5. 2022

Váhy, dnešní den není vhodný k vycházkám. Doprava je pravděpodobně hrozná. Nevěřte žádným pomluvám, které se k vám donesou! Pravděpodobně prošla nejméně půl tuctem lidí a zachovává si jen málo faktů, pokud vůbec nějaké. Někdo si možná předává pomluvy z vlastních důvodů, proto nevěřte ničemu, co uslyšíte, aniž byste si to ověřili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy nás myšlenka může na krátkou dobu ovládnout a my můžeme být natolik uchváceni jejími požadavky, že to má velký vliv na náš život. Současná astrální energie naznačuje, že by vás mohl ovládnout silný impuls, který má potenciál způsobit velké změny. Pokud jste ve vztahu, promluvte si o tom především se svým partnerem (současným nebo budoucím).

Práce

Chyba, kterou jste před několika týdny nezachytili, se vám nyní vrací. Najednou čelíte obtížným výzvám a velmi silné opozici. Přiznejte svou chybu a snažte se najít nové řešení. Nepopírejte svůj podíl na této záležitosti.

Peníze

Tento týden se týká oblasti vašeho horoskopu, která vládne romantice, rodině a zábavě, takže možná budete více přemýšlet o utrácení peněz v těchto oblastech než o jejich šetření. To je prozatím v pořádku, ale vesmír má tendenci přinášet náhlé a někdy i nevítané změny. Ujistěte se, že si nějaké peníze schováte na později. Mezitím přicházejí dobré zprávy v oblasti vašeho zaměstnání. Oslavte postup vzhůru!

Zdraví

Dnešní energie vám poskytuje určitou pomoc při vyjadřování toho, co cítíte, nicméně zůstaňte obzvláště naladěni na původ svých emocí. Můžete se citově zmást a přenést frustraci z jednoho vztahu na jiný. To jsou věci, které se stávají a které lze vzít na vědomí, ale stejně tak dobře můžete v těchto dnech chtít strávit nějaký čas sami se sebou. Cvičení je skvělý způsob, jak si udělat čas pro sebe a zároveň mít pocit, že jste součástí světa!

Přečtěte si také