Denní horoskop VAH na 24. 11. 2022

Váhy 24. 11. 2022

Dnes možná budete mít chuť vrátit se do minulosti. Jedna vaše polovina cítí nostalgii po starých dobrých časech, druhá polovina žije budoucností a nebojí se promítnout do neznáma. I když to zní trochu protichůdně, obě tyto vaše stránky pomáhají světu jít kupředu. Zamyslete se dnes nad tím.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Intenzivní touha vás přesvědčí, že někomu na vás opravdu záleží. Pokud jste nezadaní a hledáte romantiku, neztrácejte čas sezením uvnitř a sněním. Vyjděte ven a začněte komunikovat s ostatními. Najděte si lidi, se kterými se můžete spřátelit a kterým můžete přinést pomoc a útěchu, a brzy budete mít báječné společníky.

Práce

Celý den se budete odrážet od stěn. Jakmile si myslíte, že je projekt nebo úkol hotový, objeví se nová proměnná, která vám ukáže, že tomu tak není. Ještě je třeba udělat další práci. Zabývejte se detaily, jakmile se objeví. Nečekejte na později.

Peníze

Podpůrný aspekt nyní ovlivňuje vaši oblast peněz a hodnot. Vesmír naznačuje, že bude přicházet více peněz a více příležitostí k výdělku. Je zde také náznak hlubších změn, které se odehrávají v delším časovém období. Nyní budete realizovat nové plány, abyste ušetřili peníze do budoucna. Investujte je a zajistěte si jejich růst.

Zdraví

Dnes to může být trochu bolestivé. Pokud jste měli žaludeční potíže nebo dokonce cítili trochu vinu kvůli problémům s váhou, budete se cítit obzvlášť zranitelní. Je důležité, abyste dnes našli bezpečné emocionální místo, kde chcete zůstat, a chránili se. Z tohoto bezpečného místa vycházejte po malých krůčcích a dopřejte si trochu pohybu, stýkejte se s těmi, kterým důvěřujete, a skočte brzy do postele s oblíbeným brakovým časopisem. Připomeňte si, že je to jen další den, a uložte se brzy do postele.

Přečtěte si také