Denní horoskop VAH na 25. 1. 2023

Váhy 25. 1. 2023

Intelekt a city se dnes zcela propojují, Váhy, zejména při jednání s přáteli. Vaše základní porozumění druhým lidem je také posíleno smyslem pro intuici. Možná se začnete zajímat o nějakou věc, možná metafyzickou, sociální, ekologickou nebo humanitární. Může se stát, že vás právě teď osloví více než jedna z nich. Využijte svých rozšířených mentálních a emocionálních schopností, abyste rozpoznali, které jsou pro vás nejlepší.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární atmosféra ve vás vyvolává obrannou reakci na určitou situaci týkající se důležitého vztahu. Máte pocit, že chcete vrátit tolik, kolik jste dosud obdrželi, a navrch ještě přidat pár vybraných slov. To však může problém ještě více ztížit, takže by bylo vhodnější pokusit se odpustit a zapomenout.

Práce

Vaše načasování je dnes perfektní, takže nespěchejte, ale ani nezůstávejte pozadu. Čím méně budete přemýšlet o tom, jaké tempo musíte udržet, tím více budete synchronizováni s lidmi kolem sebe. Štěstí přijde samo, když se necháte unášet proudem.

Peníze

Tento týden pro vás znamená zodpovědnější přístup k navazování a rozvíjení pracovních kontaktů z řad svých sociálních skupin. I když budete možná unavení, je nejlepší zůstat po práci a dohnat e-maily z navazování kontaktů. Drby, kterým jste vystaveni, nemusí být jen plané, ale také to můžou být důležité strategické informace pro váš plán na ovládnutí světa. Nedovolte ostatním, aby si vzali veškerou výhodu.

Zdraví

Dejte si přednost, když se tlačíte ven ze dveří, abyste si zacvičili. Nemusíte cvičit olympijskou verzi jakéhokoli druhu cvičení – stačí, když každý den uděláte jen trochu. Budete-li každý den trochu cvičit, budete klidněji spát a budete se cítit celkově lépe. Koneckonců si to vaše tělo zaslouží. Další formou vděčnosti, kterou můžete svému tělu projevit, je vypít každý den alespoň osm až deset sklenic vody.

Přečtěte si také