Denní horoskop VAH na 28. 1. 2023

Váhy 28. 1. 2023

Váhy, zachovejte si čistého ducha milujícího zábavu. Dávejte si pozor, abyste nevedli duchaplnou konverzaci nebo neprováděli vtipy na cizí účet. Takové chování se vám pravděpodobně později vrátí a bude vás pronásledovat. Za všech okolností se držte pozitivních věcí, zejména když jste v pokušení šířit o někom informace, které nejsou zrovna lichotivé. Dnešek je jedním z těch dnů, kdy byste mohli snadno uklouznout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná zjistíte, že váš partner (současný nebo budoucí) už nemá náladu na sliby, které se nikdy neuskuteční. Už ho unavuje poslouchat příběhy o tom, co by mohlo být, a chce vědět jen o tom, co bude. Patří k vaší povaze být věčným optimistou, ale přinejmenším pro tuto chvíli musíte být také realisté.

Práce

Vydejte se dnes na krátký výlet. Pokud máte v blízkém městě nebo obci nějakou práci, kterou musíte vyřídit, je tento den vhodný k jejímu vyřízení. Vybočte ze své běžné rutiny a přijměte změnu prostředí. Díky tomu budete mimořádně produktivní.

Peníze

Tento týden pro vás znamená zodpovědnější přístup k navazování a rozvíjení pracovních kontaktů z řad svých sociálních skupin. I když budete možná unavení, je nejlepší zůstat déle v práci a dohnat e-maily. Drby, kterým jste vystaveni, nemusí být jen plané, ale také  může jít o důležité strategické informace pro váš plán na ovládnutí světa. Nedovolte ostatním, aby si vzali veškerou výhodu.

Zdraví

V důsledku dnešního postavení planet je k dispozici velké množství emocionální energie a nikdo ji nepocítí tak silně jako vy! Vaše přirozené sklony k péči o druhé jsou díky tomuto umístění využity a vaše citová vazba k lidem, kteří jsou vám blízcí, během těchto několika dní ještě zesílí. Abyste pomohli rozptýlit část intenzivní energie, snažte se každý den trochu cvičit  nejlépe ráno.

Přečtěte si také