Denní horoskop VAH na 28. 9. 2022

Váhy 28. 9. 2022

Nečekaná návštěva přítele, kterého jste dlouho neviděli, může vyvolat dávno zapomenuté vzpomínky. Mohli byste čelit skrytým psychickým a emocionálním problémům. I když to může být lákavé, nesnažte se je znovu potlačit. Je důležité, abyste se těmto bodům postavili čelem a uvolnili je. Dnes byste měli mít velkou radost z toho, že se opět setkáte se svým přítelem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes si možná vzpomenete na starý plamen. Možná je tu někdo, s kým jste se toužili znovu setkat, protože jste se s ním vždy cítili dobře. Náhoda vám ho může nějakým zvláštním řízením osudu přivést zpět do života a dát vám příležitost znovu navázat toto nádherné spojení.

Práce

Pokud pracujete v kanceláři, zabalte si do práce extra velký oběd. Pokud pracujete doma, určitě si dopřejte velký oběd s sebou. Jídlo vám pomůže zklidnit emoce a zmírnit frustraci. Nedbejte na žádná pravidla, která máte ohledně stravování. Jezte, na co máte chuť.

Peníze

Vesmír vyzdvihuje vaše kariérní odvětví a pomáhá vám dodávat potřebnou energii pro růst. Možná se vrátíte ke starému nápadu nebo projektu, který jste předtím opustili, a zjistíte, že nyní je ideální čas na jeho realizaci. Možná zjistíte, že vaše sny nebo intuitivní záblesky vám obzvláště pomohou přijít s něčím, co ještě nikdo nikdy neviděl.

Zdraví

Chcete se projít na divoké straně? Pokud ano, pravděpodobně to má něco společného s malou revolucí na obloze. Díky planetární konjunkci se jí ochotně účastníte! Sledujte, jak se váš princip potěšení setkává s vaším svědomím. Může to být rozhodující zkouška, zda víte, kde jsou vaše hranice, a zda dokážete zabránit jejich překročení. Vaše zdravé návyky by měly být schopny přežít nepředvídatelné  všímejte si, jak tento týden ovlivní váš jídelníček a pohyb!

Přečtěte si také