Denní horoskop VAH na 29. 1. 2023

Váhy 29. 1. 2023

Váhy, očekávejte, že dnes budete obklopeni opravdovou láskou a náklonností. Přátelé, rodinní příslušníci a velmi zvláštní milostný partner by vám mohli věnovat mnohem více pozornosti než obvykle. Skupinová aktivita nebo jiná společenská událost by vás i vaši drahou polovičku mohla dostat do kontaktu se zajímavými lidmi, kteří by se mohli stát vašimi přáteli. Vyměníte si mnoho informací, včetně jmen a telefonních čísel, s těmi, kteří by se mohli stát důležitými obchodními kontakty. Bavte se!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přestože vás úvahy o praktických a materiálních aspektech každodenního života a o finančních detailech nového vztahu nutí běžet mílovými kroky, nebeské uspořádání vám ve skutečnosti pomáhá přivést vás k rozumu. Potřebujete toto intermezzo a spojení s realitou, abyste se skutečně zamysleli nad tím, kam jdete a kolik by to mohlo stát.

Práce

Nebojte se převzít roli průkopníka. Odvážně se vydejte na neprobádané území. Jednejte z víry namísto strachu a budete podporováni a odměněni za své úsilí. Pokud někdo potřebuje nový a inovativní nápad, máte ho.

Peníze

Tento týden pro vás znamená zodpovědnější přístup k navazování a rozvíjení pracovních kontaktů z řad vašich sociálních skupin. I když budete možná unavení, je nejlepší zůstat déle v práci a dohnat e-maily. Drby, kterým jste vystaveni, nemusí být jen plané, ale také to můžou být důležité strategické informace pro váš plán na ovládnutí světa. Nedovolte ostatním, aby si vzali veškerou výhodu.

Zdraví

Vzhledem k planetárním energiím tohoto dne se můžete cítit buď na vrcholu sil, nebo pozastaveni ve stavu emocionálního váhání. Vše začíná a končí u našich emocí a vy jste obzvláště obdařeni emoční měnou, ale také můžete být zahlceni. Abyste čelili případným zahlcujícím pocitům, dopřejte si pravidelné cvičení. Pravidelný cvičební režim vás udrží mimo dosah emocí. Vychutnejte si pocit, že jste ve skvělé společnosti  sami sebe!

Přečtěte si také