Denní horoskop VAH na 29. 8. 2022

Váhy 29. 8. 2022

Někdo z vaší domácnosti by mohl být v depresi kvůli své práci, Váhy. Něco se mohlo pokazit, ale nebylo to jejich vinou. Možná budete vyzváni, abyste tuto osobu rozptýlili a znovu ji přiměli k činnosti. Nebudete v tom sami. Mohla by se u vás zastavit nejedna návštěva, která přinese dobré zprávy a informace, a tím zlepší náladu. I vy z toho budete mít radost!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte šanci zpomalit, pokud jde o vaše blízké osobní vztahy. Není čas nasadit příliš rychlé tempo, ale nechat vše, aby se vyvíjelo svým vlastním způsobem a ve svém vlastním čase. Nebeský aspekt dne vám k tomu dává příležitost. Pokud máte co dělat společně, prostě si užívejte pocitu blízkosti a obnoveného tepla, které to přináší.

Práce

Tento měsíc je pro vás v kariérním životě těžký a dnes vám ho ještě zhoršuje nadřízený, který vám dýchá na záda a vyžaduje výsledky. Buďte flexibilní a vstřícní, místo abyste byli tvrdohlaví a důrazní.

Peníze

Toto období je plné výzev, kdy vesmír vyvolává nejrůznější emoce, z nichž některé mohou být cenné, pokud jde o vydělávání peněz. Váš mozek uvolňuje některé ze svých nejkreativnějších materiálů, takže si připravte tužku a papír, abyste si mohli zapsat, co prožíváte. Přetvořte to v něco výjimečného a dejte se do práce, abyste to prodali s maximálním ziskem!

Zdraví

Snažte se v tomto období věnovat zvláštní pozornost zdraví svých plic. Doporučujeme vyhýbat se cigaretovému kouři. Také komunikace s vašimi spolupracovníky a další každodenní vztahy budou dnes náročné. Možná budete mít pocit, že se chováte naprosto jasně a dokonce tolerantně, ale někteří lidé to nepochopí. Pokud se přistihnete, že v sobě dusíte frustraci, zkuste si představit sebe sama ve světě, který si přejete vytvořit, a nenechte se odradit neschopností lidí kolem sebe.

Přečtěte si také