Denní horoskop VAH na 30. 8. 2022

Váhy 30. 8. 2022

Váhy, možná se probudíte s mozkem v mlze. Emocionálně pro vás může být těžké o čemkoli rozhodovat, i když se k tomu cítíte být povoláni. Je tolik možností a vy je chcete všechny. Dobrou zprávou je, že do večera byste se měli cítit mnohem jasněji a stabilněji. Vydržte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Partneři jsou připraveni vzít vás na životní zážitek. Máte šanci vydat se za dobrodružstvím do neznámých oblastí. Současný nebeský aspekt naznačuje, že s tím je spojena určitá cena. Nic není zadarmo. Možná se budete muset zavázat k něčemu víc než k nezávaznému vztahu; možná si vytvoříte hlubší pouto. Pokud po tom toužíte, jděte do toho.

Práce

Dostanete se do konfliktu s někým, kdo je velmi zakořeněný ve svých zvyklostech. Mějte na paměti, že ne všechno je tak jednoduché a racionální, jak vám tato osoba může naznačovat. Existují neočekávané faktory, které musíte oba vzít v úvahu.

Peníze

Máte zvláštní energii, která ovlivňuje vaši práci a finanční situaci. Aspekty ovlivňující minulé životy, karmu a instituce ukazují, že by bylo dobré popřemýšlet o práci pro větší společnost nebo o spolupráci s někým, kdo je ve vašem oboru trochu více zavedený. Společně jste nezastavitelní a možná dokážete přitáhnout více zakázek, než byste dokázali sami.

Zdraví

Pokud zjistíte, že potřebujete změnu postoje, zkuste následující: v hrnci s trochou vody svařte petržel, mátu peprnou a lebedu (bylinka, kterou najdete v obchodě se zdravou výživou nebo na internetu). Směs uchovávejte ve sklenici v lednici. Před spaním si dejte pár doušků nebo si ji nalijte do horké koupele.

Přečtěte si také