Denní horoskop VAH na 31. 7. 2022

Váhy 31. 7. 2022

Nerozhodnost vás dnes může zanechat bezradné na křižovatce, Váhy. Stejně nerozhodní mohou být i ostatní, pokud jde o to, kterou cestou se vydat. Zároveň se můžete cítit pod tlakem, že musíte okamžitě jednat, a už vás nebaví čekat, až ostatní udělají první krok. Odpovědi hledejte v jednoduchých řešeních. Existuje více než jedna správná cesta. Vaše volba je vždy správná, pokud jste přesvědčeni, že tomu tak je.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální energie vás žádá, abyste se zaměřili na posvátnost důvěry. Nemáte v úmyslu prozrazovat tajemství svých nejdražších, ale ve spěchu a v nadšení z toho, že máte něco zajímavého na srdci, jste se možná vypovídali z důvěrných záležitostí. Nyní je kočka venku z pytle a váš blízký se může cítit dotčen. Je na čase uhladit rozčepýřené peří.

Práce

Možná jste si mysleli, že máte někoho pod palcem – přesně tam, kde jste ho chtěli mít. Dnes však zjistíte, že tomu tak není. Tato osoba se brání a má na to plné právo. Buďte si vědomi jeho nebo jejích potřeb.

Peníze

V tomto týdnu se v oblasti peněz a hodnot projevuje aktivita, která vám umožní využít dovednosti z minulosti, pokud jde o vydělávání peněz. Aspekty však ovlivňují vaše dluhy. Potřebujete-li si zlepšit úvěrové hodnocení, půjčte si nějaké peníze a hned je vraťte, abyste si vybudovali důvěru.

Zdraví

Zamyslete se nad svou nejtypičtější reakcí na konflikt a zeptejte se sami sebe, co byste změnili, kdybyste měli tu možnost. Tato otázka není snadná. Planetární konfigurace vám předloží situaci (nebo dvě), která bude vyžadovat, abyste něco vyřešili. Nemusíte vše dělat dokonale, ale budete chtít pochopit svou roli v tom, co se stane. To, co v tomto období děláte fyzicky, zabarví vaše chování. Pijte hodně vody!

Přečtěte si také