Denní horoskop VAH na 31. 8. 2022

Váhy 31. 8. 2022

Skupina, ke které se hlásíte, by se mohla scházet někde ve vašem okolí, Váhy. Ačkoli jste obvykle citlivější a intuitivnější než ostatní, dnes byste se tak mohli cítit obzvlášť. Očekávejte hodně telefonátů a návštěv. Nedivte se, když budete umět číst myšlenky! Důležité by pro vás nyní mohly být také umělecké a tvůrčí zájmy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes je den, kdy jsou partnerství, vztahy a setkání s lidmi silně indikovány. Budete mít mnoho příležitostí komunikovat s ostatními a vyměňovat si s nimi nápady. Zjistíte také, že se může objevit jedna osoba, se kterou budete obzvlášť souznít, někdo, díky komu se budete cítit opravdu dobře. Ať už se jedná o lásku nebo přátelství, budete si tento kontakt užívat.

Práce

Budete mít spoustu energie na řešení projektů, ale bohužel vaše energie nepoběží příliš hladce. Ve vašem současném plánu jsou závady, které je třeba vyřešit, než se pokusíte o další krok vpřed. Nezapomeňte – všechno pěkně popořadě.

Peníze

Máte zvláštní energii, která ovlivňuje vaši práci a finanční situaci. Aspekty ovlivňující minulé životy, karmu a instituce ukazují, že by bylo dobré popřemýšlet o práci pro větší společnost nebo o spolupráci s někým, kdo je ve vašem oboru trochu více zavedený. Společně jste nezastavitelní a možná dokážete přitáhnout více zakázek, než byste dokázali sami.

Zdraví

Díky planetární energii je vaše bystrá a chytrá mysl pohotovější než obvykle. Může vám prospět trocha zdravého rozumu. Dejte na své nejlepší úmysly, pokud jde o vaši fyzickou a emocionální pohodu. Dávejte si pozor na rozptylující tendence, jako je dělání věcí pro druhé lidi. Jóga by mohla být právě tím, co potřebujete k vyvážení nutkání vydat se mnoha směry najednou. Nezapomeňte pít hodně vody.

Přečtěte si také