Denní horoskop VAH na 5. 9. 2022

Váhy 5. 9. 2022

Vaše adaptační schopnosti jsou užitečné, protože vám dávají vysokou toleranci k nepříjemným situacím, Váhy. Někdy vám však tato vlastnost nemusí sloužit příliš efektivně. Může se stát, že nakonec zůstanete v obtížném vztahu nebo v neuspokojivé práci, protože se bojíte něčeho nového. Život je krátký. Pokud chcete svou situaci zlepšit, převezměte za ni odpovědnost. Buďte aktivní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes můžete předvést skutečné kouzlo. Můžete točit slovy tak, jako kouzelník předvádí triky, a přimět ostatní, aby slyšeli věci, které jste ve skutečnosti neřekli. Můžete dokonce vytvořit úplný příběh, který zní dostatečně věrohodně, ale který se nikdy nestal. Nebuďte v tom ale příliš kavalírští – váš milovaný vás zná příliš dobře. Nezacházejte příliš daleko.

Práce

Zklame vás někdo, kdo má na danou situaci velmi rigidní pohled. Tento člověk je z vás frustrovaný přesně ze stejného důvodu. Soucit a pochopení pomohou zmírnit napětí více než agrese.

Peníze

Máte zvláštní energii, která ovlivňuje vaši práci a finanční situaci. Aspekty ovlivňující minulé životy, karmu a instituce ukazují, že by bylo dobré popřemýšlet o práci pro větší společnost nebo o spolupráci s někým, kdo je ve vašem oboru trochu více zavedený. Společně jste nezastavitelní a možná dokážete přitáhnout více zakázek, než byste dokázali sami.

Zdraví

Možná se dnes zapojíte do hlubokého rozhovoru. Je zde prostor pro neobvyklé vyjádření  možná humorné nebo jinak překvapivé. Je důležité zůstat při zemi a létat pod radarem, abyste se nedostali do záplavy. Zůstaňte v souladu se svým tělem, protože můžete pociťovat neobvyklý hlad nebo toužit po nějaké neobvyklé chuti či koření. Řiďte se svými instinkty a uspokojujte se, objevujte nové. Také se dnes večer snažte být brzy v posteli. Vaše tělo ocení odpočinek navíc.

Přečtěte si také