Denní horoskop VAH na 6. 1. 2023

Váhy 6. 1. 2023

Váhy, právě teď máte zvýšenou citlivost a víte, jak ji využít. I když může být těžké, že vás druzí tolik potřebují, právě teď je na vás, abyste poskytli pomoc tam, kde je jí třeba. Jste jedinečně vhodní pro daný úkol, tak proč se nerozdat z celého srdce? Nakonec za své altruistické úsilí sklidíte obrovskou odměnu. Do té doby se můžete cítit skvěle, protože konáte dobro.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nemyslete si, že můžete někomu věnovat jen nepatrný náznak pozornosti, kdykoli se vám to hodí. Planetární konjunkce vás vybízí k tomu, abyste si uvědomili, že pokud chcete, aby vztah vzkvétal podle vašich představ, nemůžete očekávat, že se tak stane mávnutím kouzelného proutku. Vše je otázkou upřímnosti a pravdivosti vlastních motivů, jednak vůči sobě samým, jednak vůči druhému.

Práce

Dnes se dostanete do bodu frustrace, protože vás napadají další a další nápady. Problémem je, že se pravděpodobně příliš rychle zahltíte. Udělejte si od své práce odstup a získejte nadhled, místo abyste zabředli do zmatku.

Peníze

Jednou za čas je třeba v oblasti peněz vybočit z řady a tento týden je k tomu příležitost. Nekonformita se potkává s romantikou, dětmi a zábavou, což je skvělý čas pro spontánní výlet nebo setkání. Nezruinujte však banku. Utrácejte jen o trochu více, než byste obvykle utratili. Způsob života, o kterém sníte, se každým dnem o něco přiblíží.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává pocit rozpínavosti v domácím životě, v citovém životě a ve vztahu k sobě samým. Využijte tuto energii k odstranění všech nevyřešených problémů ve svém domácím životě. To může znamenat, že se podíváte na své zdravotní návyky a zeptáte se sami sebe, zda skutečně "žijete" tak pohodlně, jak byste chtěli. Jíte dostatek zelené listové zeleniny, abyste udrželi správný chod trávicího traktu? To je jeden z druhů "jarního úklidu", který musí probíhat po celý rok!

Přečtěte si také