Denní horoskop VAH na 6. 8. 2022

Váhy 6. 8. 2022

Váhy, už několik měsíců zažíváte divokou jízdu – tolik vzrušení v osobním životě i v kariéře! Pokud ještě nedošlo k zásadním změnám k lepšímu, vězte, že k nim dojde. Čeká vás povýšení a s největší pravděpodobností i zvýšení platu. Netvařte se tak překvapeně – už dlouho jste to čekali. Oslavte to dnes večer s někým, kdo je vašemu srdci blízký.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dny, jako je tento, pro vás mohou být neklidné. Když je ve vztahu horko, máte tendenci se slovně i myšlenkově vzchopit. V hlavě vám mohou vířit myšlenky a vy víte, že musíte změnit svůj pohled na věc. Toho můžete dosáhnout tím, že si vezmete dovolenou nebo konstruktivně změníte své myšlenky na danou situaci.

Práce

Někdo, s kým spolupracujete a o kom jste si mysleli, že je na vaší straně, se najednou spojí s opozicí. Uvědomte si, že ne všechno je tak jednoznačné, jak se může zdát. Podstatné je, že jste všichni ve stejném týmu.

Peníze

Tento týden se projeví aspekty ovlivňující vaši kariéru a autoritu. Je možné, že vás v poslední době podrazila bezohledná osoba v práci nebo jste museli odložit projekt, zatímco jste řešili problémy s komunikací a technologiemi. V příštích několika týdnech přemýšlejte o tom, jak položit základy pro budoucí dohody. Vesmír vám ukáže, jak na to.

Zdraví

Planetární energie vás velmi podporují po emocionální stránce, ale v posledních měsících jste také mohli zjistit, že jste přibrali nějaké to kilo navíc. Nedívejte se do zrcadla, ale do svého srdce a mysli, abyste zjistili, co může být příčinou této změny na vašem těle. Není třeba si dělat starosti o svůj vzhled, protože krása je upřímnost, a pokud jste k sobě upřímní, nemusíte se odsuzovat.

Přečtěte si také